Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Adrenostazin este o solutie injectabila indicata in profilaxia si tratamentul starilor hemoragice prin fragilitate capilara: purpura idiopatica, hemoragii retiniene, telangiectazie familiala, epistaxis, hemoptizii; pre- si postoperator in chirurgia otorinolaringologica, in interventiile pe prostata si in alte interventii chirurgicale.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al durerii de etiologii diverse, mai ales cele de origine spastica, al febrei ce nu raspunde la alte antipiretice.

Indicatii prospect: Tulburari de dinamica sexuala in special erecto-ejaculatorii, primare sau secundare unor tulburari psihice, asociate sau nu cu alterarea spermatogenezei.

Prospect medicament bioparox spray: Bioparox spray este indicat in tratamentul local al inflamatiilor si infectiile limitate ale mucoasei orofaringelui si ale cailor aeriene; inspiratii pe nas; sinuzite; rinite, rinofaringite; inspiratii pe gura; amigdalite, faringite; urmarile amigdalectomiei; laringite, traheite, bronsite.

Biorinil, spray nazal este indicat in rinite acute si subacute, rinite, rinofaringite.

Bixtonim picaturi de nas este o solutie nazala folosite in tratamentul rinitelor seroase acute si subacute, rinopatii alergice, edem postoperator al mucoasei nazale, sinuzite.

Blexon este un medicament indicat in tratarea infectiilor de tract urinar.

Calciparine este o solutie injectabila folosita pentru prevenirea si tratarea maladiei trombo-embolice si a starilor trombogenice.

Ciprinol este un medicament indicat in tratamentul infectiilor de diferite etiologii.

Prospect: Debrisan este indicat in tratamentul plagilor exsudate si infectate cum sunt plagile chirurgicale si posttraumatice, ulcerele de decubit si ulcerele de la nivelul membrelor inferioare.

Diaprelul se adreseaza diabeticilor care necesita tratament antidiabetic oral: diabet non-acidocetozic, non-insulinodependent al adultului si al varstnicului, daca regimul prescris nu este suficient pentru a restabili echilibrul glucidic.

Doxivenil, gel este un medicament folosit in aplicatii locale, indicat pentru insuficienta venoasa cronica, picioare grele si dureroase, crampe, edeme, cordon varicos dureros, sindrom posttrombotic, tromboflebite superficiale.

DuoPlavin este un medicament care contine doua substante active, clopidogrel si acid acetilsalicilic (cunoscut si sub numele de aspirina).

Indicatii: Clopidogrelul este indicat la adulti pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice

Eklira Genuair se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulti.

Emselex apartine unei clase de medicamente care relaxeaza musculatura vezicii urinare. Acesta este utilizat in tratamentul simptomelor vezicii urinare hiperactive – precum nevoia imperioasa de a merge la toaleta, nevoia de a merge la toaleta in mod frecvent si/sau cazul in care nu reusiti sa ajungeti la toaleta la timp (incontinenta imperioasa).

Indicatii prospect medicament Enalapril, comprimate: Hipertensiune arteriala, singur sau în asociere cu alte antihipertensive, in special diuretice tiazidice. Insuficienta cardiaca congestiva simptomatica, de obicei in asociatie cu diuretice si digitalice.

Enurev Breezhaler se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulti.

Epurox este un preparat biologic cu rol in anularea sau atenuarea actiunii toxice a radicalilor de oxigen.

Evicel este un medicament care se utilizeaza ca agent de etansare (lipici).