Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Vitamax sunt suplimente alimentare folosite in tratamentul simptomatic al durerii de intensitate slaba-moderata: cefalee, migrena, durere dentara, durere menstruala, durere postoperatorie si posttraumatica, mialgie si artralgie

Regimul alimentar este factorul numarul unu in dezvoltarea bolilor de inima.

De-a lungul timpului, oamenii de stiinta au constatat ca exista anumite condimente si ierburi aromatice care combat cancerul.

Dieta Rina este o cura de slabire disociata care te ajuta sa scapi de 15-20 de kilograme in 90 de zile.

Actrapid MC este un medicament indicat persoanelor care sufera de diabet zaharat.

Actrapid MC Penfil este un medicament indicat bolnavilor suferinzi de diabet zaharat.

Actrapid Novolet este un medicament folosit in tratamentul bolnavilor care sufera de diabet zaharat.

Acupan este un medicament prescris in tratamentul simptomatic al afectiunilor dureroase de scurta durata, in particular al durerilor post-operatorii.

Prospect Acuver 8 mg/doza, solutie orala. Acuver 8 mg/doza, solutie orala se foloseste in tratamentul vertijului asociat cu tulburari functionale ale aparatului vestibular in contextul sindromului Meniere.

Prospect medicament Adagin 200 mg si 400 mg, comprimate filmate.

Prospect medicament Adalat, capsule. Tratamentul cu adalat este recomandat persoanelor care sufera de afectiuni coronare si hipertensiune.

Adalat CR 30 este indicat in tratamentul afectiunilor coronare: angina cronica stabila (angina de efort); angina vasospastica (angina Prinzmetal, angina instabila).

Prospect medicament Adalat Retard: Tratamentul afectiunilor coronariene: angina cronica stabila (angina de efort). Tratamentul hipertensiunii.

Adasuve se utilizeaza pentru controlul rapid al agitatiei usoare pana la moderate la pacientii adulti cu schizofrenie sau tulburare bipolara.

Prospect medicament Adcetris. Acest medicament este utilizat pentru tratamentul pacientilor cu limfom Hodgkin.

Adcirca este un medicament care contine substanta activa tadalafil.

Prospect medicament: Addamel N este indicat ca supliment in nutritia intravenoasa la adulti pentru a satisface cererile de electroliti.

Adderall, capsule este un medicament recomandat copiilor de peste 3 ani care au fost depistati cu deficit de atentie/tulburari hiperreactive, copiilor de peste 6 ani si adultilor cu narcolepsie.

Additiva magneziu este un supliment alimentar indicat pentru acoperirea controlata a necesarului zilnic de magneziu

Adenocor este o solutie sterila pentru administrare intravenoasa conditionata in flacoane de sticla transparenta.