Cum sa va faceti sotul sa urmeze o dieta fara ca el sa stie?

Cum sa va faceti sotul sa urmeze o dieta fara ca el sa stie?

Cu totii putem lua in greutate, fara sa ne dam seama, din cauza unui consum mai mare de calorii sau datorita vietii sedentare, insa acest subiect este unul delicat, mai ales cand nu stim cum sa-i spunem sotului ca ar fi cazul sa dea jos cateva kilograme, fara a-i rani orgoliul si sentimentele.

In loc sa ii spuneti sotului ca ar trebui sa urmeze o dieta, puteti sa ii induceti una, fara ca el sa stie.

Iata cum puteti face acest lucru:

- Eliminati mancarea nesanatoasa din casa. Cea mai buna metoda este sa scapati de toate posibilele tentatii din camara si din frigider, care ar putea fi consumate de catre sot, in timpul unui meci sau cand se joaca pe computer. Este indicat sa ii puneti la indemana gustari sanatoase.

- Alaturati-va lui, impreuna cu familia, in drumul spre un stil de viata sanatos. Daca intentionati sa va puneti sotul la dieta, fara ca el sa stie aceasta, puteti sa va alaturati lui, pentru a reduce banuielile. Daca ii veti oferi o salata la cina, in timp ce copiii vor manca hamburgeri si cartofi prajiti, va fi evident pentru el care va este planul.

- Pregatiti-i personal mancarea si gustarile, putand, astfel, sa verificati ceea ce mananca. Efortul depus va merita, deoarece il veti insoti pe drumul spre sanatate.

- Spuneti-i cat de bine arata, dupa ce a slabit. Dupa un timp, kilogramele in plus vor incepe sa dispara, fiind timpul propice de a-l lauda cat de bine arata. In cele din urma s-ar putea sa-si dea seama ca a mancat mai sanatos ( si poate mai putin), insa va fi multumit ca a pierdut din greutate.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Slabirea in greutate in 2 saptamani, presupune arderea a 17,500 de calorii, prin dieta si exercitii fizice,...
In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi lucru despre...
Consumata adeseori sub forma de salata, sfecla rosie este un aliment ideal pentru sanatatea ficatului si pentru...