Bujenita iepure, marinata

Lista articolelor despre bujenita iepure si marinata pe AflaCum.ro

Articole despre bujenita iepure si marinata

Citeste cele mai noi articole despre bujenita iepure si marinata publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre bujenita iepure si marinata, pe AflaCum.ro!

Asa cum stim deja, preparatele cu carne de iepure sunt sanatoase daca in loc de vanat se foloseste carnea de iepure crescut la curte.

Pentru bujenita de iepure se foloseste in special carnea de la iepurele de camp care se marineaza in prealabil si apoi se combina cu mirodenii dupa gust.

Ingrediente:

Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din categoria sturionilor (nisetru, morun, cega).

Marinata este un preparat culinar apreciat, dar pentru ca reteta sa fie o reusita totala, este necesar sa alegeti un peste proaspat eviscerat.

Pentru aceasta reteta este nevoie de urmatoarele ingrediente:

Friptura de vanat nu este la fel de frageda ca cea de porc domestic, de aceea uneori este nevoie de marinare, mai ales daca porcul mistret este batran.

Ingrediente pentru marinata:

- vin alb si otet,

Pulpa de berbec se marineaza asemeni vanatului pentru a fragezi carnea si apoi se prepara la cuptor cu untura.

Ingrediente:

- 2 kg pulpa,

Pentru marinata de porc, de preferat este sa folositi pulpa care trebuie aleasa cu 24 de ore inainte de prepararea efectiva a fripturii.

Ingrediente:

Pentru friptura de porc:

Carnea de caprioara este frageda si la fel de gustoasa ca si carnea de iepure.

Datorita consistentei sale, carnea de caprioara nu se marineaza obligatoriu inainte de a fi preparata.

Inainte de a fi asezata in tava si data la cuptor, carnea de caprioara se unge cu ulei amestecat cu rom. Ea se lasa in repaus cateva ore.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa