Internet, computer

Lista articolelor despre internet si computer pe AflaCum.ro

Articole despre internet si computer

Citeste cele mai noi articole despre internet si computer publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre internet si computer, pe AflaCum.ro!

Majoritatea utilizatorilor Ethernet sunt nemultumiti de faptul ca nu se pot conecta la internet de pe smarthphone, tableta sau consola de joc.

Insa, ce nu stiu acestia este ca Ethernet poate fi share-uit ca si conexiune wi-fi catre aceste device-uri, fara a-si schimba proprietatile. Iata cateva metode prin care puteti face acest lucru:  

1. Cu ajutorul unui Virtual Router Manager
Accesati virtual router manager website si selectati icoana \\\"Download\\\". Acest program este compatibil cu Windows 7 si cu alte versiuni mai recente.

Daca aveti multe poze in computer poate fi destul de greu sa le tineti evidenta, mai ales daca aveti dubluri.

Iata cum puteti scapa de acestea:

Creati un sistem de foldere. Puteti folosi foldere in foldere, daca este necesar. De exemplu folderul principal poate purta denumirea „Vacanta” si folderele din interiorul sau denumirea locurilor pe care le-ati vizitat: „Mamaia”, „Predeal”, etc.

Computerele conectate la Internet trebuie protejate impotriva virusilor obisnuiti, importiva spyware, malware si a virusilor de tip Troian.

Daca aveti pe computer un sistem de operare Windows, atunci este necesar sa instalati un firewall si un antivirus. Daca nu aveti timpul necesar sa faceti o scanare amanuntita a computerului si stiti ca acesta a fost virusat, puteti sa indepartati virusii manual, dupa cum urmeaza:

Faceti o copie de rezerva a fisierelor, pe un hard extern sau pe DVD-uri.

Internetul poate avea atat efecte pozitive, cat si negative, in ceea ce priveste computerele, asigurandu-le o viteza de functionare optima sau dimpotriva incetinindu-le.

Iata cateva lucruri pe care le puteti face, pentru a asigura un start-up mai rapid al unui computer:

- Downloadati urmatoarele programe gratuite: anti-spyware, Adaware, and Spybot

Iata cum puteti sa va curatati computerul, inainte de a fi scos la vanzare, pentru a parea mai atragator pentru potentialii clienti:

1. Curatarea unui laptop

• Folositi un spray cu aer comprimat pentru a curata praful din ventilator, guri de aerisire si tastatura. Daca laptopul este mai vechi, cautati online un manual cu partile componente, pe care asigurati-va ca le-ati curatat bine, inainte de a scoate laptopul la vanzare.

PC-ul este o necesitate in societatea secolului al XXI-lea. A devenit indispensabil, atat in cazul job-urilor de birou, cat si in multe activitati personale. Pentru a-l folosi cum se cuvine, trebuie sa inveti bine functiile sale. Chiar si pe cele mai putin populare, cum ar fi scurtaturile de tastatura. Acestea sunt esentiale pentru cei care vor sa lucreze rapid.

Mai jos, iti prezentam o lista cu scurtaturile de tastatura pe care le consideram cele mai importante.

COMENZI RAPIDE IN WINDOWS

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru a schimba o parola in Windows XP trebuie sa va logati ca si administrator, pe un...
Traim in era Internetului pe mobil, lucru care ne simplifica foarte mult existenta, deoarece putem cauta orice...
Exista mai multe metode de accesare a unui computer, cu ajutorul unui iPhone. Iata 2 dintre acestea: ...
Daca sunt folosite timp indelungat, computerele nu mai functioneaza la viteza de odinioara si pot aparea tot...
Asemenea altor servicii de Internet, Google aduna informatii despre utilizatori, lucru care poate fi destul de deranjant. ...
Puteti transfera fisiere de pe un computer pe altul via e-mail, copiindu-le pe un stick USB sau...