Ospen, boli

Lista articolelor despre ospen si boli pe AflaCum.ro

Articole despre ospen si boli

Citeste cele mai noi articole despre ospen si boli publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ospen si boli, pe AflaCum.ro!

Indicatii: Ospenul este indicat in tratarea si prevenirea infectiilor usoare si semisevere, provocate de microorganisme sensibile la penicilina.

Infectii O.R.L.: boli cu streptococi (scarlatina, angina tonsilara, angina Vincent, faringite, tonsilo-faringita, rinofaringita purulenta), otita medie acuta, sinuzita. Infectii ale cailor respiratorii: Bronsita bacteriana, pneumonie bacteriana, bronhopneumonii (cu exceptia celor care presupun un tratament parenteral). Infectii ale pielii: Erizipel, erizipeloid, piodermite (impetigo contagios, furunculoze), abcese, flegmoane, eritem cronic migrator si alte manifestari ale bolii Lyme. Alte infectii: rani provocate de muscaturi sau taieturi (ex. raniri ale fetei sau rani profunde ale mainilor), arsuri. Tratament preventiv: infectii cu streptococi cat si complicatiile acestora, ex. febra reumatoida si coreea minor, poliartrite, endocardite, glomerulonefrite, endocardita bacteriana la bolnavii atinsi de cardiopatie congenitala sau reumatica inainte si dupa interventii de mica chirurgie, ex. amigdalectomie, extractii dentare etc., infectii cu pneumococi la copiii cu anemie (hemato-falciforma). in cazurile de pneumonie severa, empiem, septicemie, pericardita, endocardita, meningita, artrita si osteomielita in stadiul acut, se va aplica o terapie cu penicilina pe cale parenterala.

Contraindicatii: Hipersensibilitate la penicilina in antecedente. Se va avea in vedere eventualitatea unei reactii alergice incrucisate la cefalosporine. Folosirea penicilinei cu administrare orala nu este indicata in cazul bolilor digestive insotite de diaree si varsaturi, in aceste cazuri existand riscul unei insuficiente absorbtii a medicamentului. O atentie deosebita se va acorda pacientilor alergici si cu astm bronsic.

Organismul este creat astfel incat sa ne ofere semne atunci cand se deregleaza. Mai exact, o boala vine, de obicei, cu simptome clare. Am spus, de obicei, deoarece in cazul anumitor afectiuni, simptomele sunt vagi sau lipsesc, iar diagnosticarea se face, atfel, destul de dificil.

6 boli greu de diagnosticat:

Boala Lyme este provocata de muscatura unei capuse infectate. Imediat dupa muscatura, pe piele ar trebui sa apara o eruptie specifica. Din nefericire, nu se intampla intotdeauna. Daca ai fost muscat de o capusa, mergi la medic! Mai ales, daca in cateva zeci de minute apar simptome precum febra, oboseala si dureri musculare. Spune-i medicului ce ai patit! Altfel, s-ar putea sa confunde simptomele cu cele ale unei gripe. Iar un tratament antigripal nu invinge boala Lyme. Aceasta poate deveni destul de repede cronica, devenind foarte dificil de vindecat!

Vara vine cu mult soare, caldura, relaxare in vacante pe plaje superbe si mult bronz. Din pacate, sezonul estival aduce si probleme de sanatate. Mai exact, exista cateva boli care se pot agrava odata cu venirea caniculei. Despre acestea, in materialul de mai jos.

Boli care se acutizeaza vara:

Diabet. Temperatura ridicata favorizeaza deshidratarea, iar aceasta la randul sau poate crea complicatii unei persoane care sufera de diabet. De asemenea, daca nivelul de glucoza din sange este ridicat, vei urina mai des, iar asta inseamna deshidratare. Bea multa apa(minimum 2 litri pe zi) si evita bautuirle cofeinizate. Simptomele asociate unor astfel de probleme sunt ameteli, transpiratie in exces, crampe musculare, pielea rece si uscata, durerile de cap, batai neregulate ale inimii, greata. Daca suferi de diabet si ai asemenea probleme, cauta o camera racoroasa, bea apa la temepratura camerei si suna la 112. Ai grija si cat rte expui la soare! Arsurile provocate de razele UV streseaza organismul, iar acest stres poate creste glucoza din sange! Si iar ar fi complicatii!

Bolile pot avea componenta genetica, ereditara. In aceasta situatie , sunt greu de evitat si trebuie sa ne luptam cu ele. In schimb, exista imbolnaviri declansate, nemostenite, provocate. Mediul in care traim, felul in care gandim, alimentatia, stilul de viata, in general sunt elemente asociate cu diversele boli, mai mult sau mai putin periculoase. Mai mult, se poate spune ca orice boala vine de la cap. Creierul o ajuta sau o indeparteaza!

Teoria conform careia bolile sunt permise sau respinse de la nivelul creierului este foarte bine ancorata in medicina chineza traditionala. Mai exact, aceasta disciplina ne spune ca fiecarui organ ii corespunde un anumit sentiment(emotie). Practic, trairile negative au stransa legatura cu majoritatea afectiunilor din corpul uman. Astfel:

- bolile de plamani pot fi cauzate de tristete;

Astazi, iti prezentam reteta unui tonic cu rol de antibiotic pe care oamenii il folosesc inca din vechime. Acest amestec minune trateaza aproape orice boala, intareste sistemul imunitar, actioneaza ca un antiviral, antibacterian, antifungic si ca un medicament antiparazitar. In plus, ajuta la vindecarea celor mai severe infectii.

Inainte de a prepara amestecul, ar fi bine sa iei masuri de precautie. Poarta manusi, deoarece vei lucra cu ardei iute si nu doresti furnicaturi la nivelul mainilor. De asemenea, mirosul sau e foarte puternic si poate stimula sinusurile instantaneu!

Ingrediente:

Orice problema de sanatate poate fi identificata printr-o evaluare a fetei! Poate suna ciudat, dar, cu ajutorul unei vechi metode chinezesti, poti identifica fiecare organ din corp printr-o zona a fetei si fiecare afectiune a acelor organe este transpusa pe ten prin pori, iritatii si roseli ale pielii.

SIMPTOME FRECVENTE

1. Fruntea- intestinul subtire si vezica. Problemele apar din cauza grasimilor pe care le consumi peste masura, a alimentelor conservate care reduc capacitatea digestiva , a consumului excesiv de alcool si zahar. Daca adaugam si nedorite insomnii si stres cotidian, afectiunile pot escalada. Bea apa multa, consuma mai multe legume, incearca sa reduci consumul de alcool si sa dormi suficient pe timpul noptii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Varicele sau venele varicoase sunt dilatatii venoase permanente si neregulate, mai frecvente la membrele inferioare. Acestea sunt...
Lupusul Eritematos Sistemic mai este cunoscut si ca boala cu o mie de fete din cauza diversitatii...
Cancerul cervical este o boala in care celulele normale se transforma in celule canceroase, in tesutul cervical. ...
Pojarul sau rujeola este cea mai frecventa dintre bolile copilariei, fiind o infectie respiratorie, extrem de contagioasa,...
Ai cumparat sau vrei sa cumperi pesti pentru acvariul tau? Iata cateva sfaturi care pot prevenii imbolnavirea...
Cancerul este o boala caracterizata prin cresterea unor celule anormale, care dauneaza organismului, in diferite moduri. Exista...