Sarlota, piscoturi

Lista articolelor despre sarlota si piscoturi pe AflaCum.ro

Articole despre sarlota si piscoturi

Citeste cele mai noi articole despre sarlota si piscoturi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sarlota si piscoturi, pe AflaCum.ro!

Sarlota este o prajitura fresh, ideala pentru orice sezon si orice ocazie.

Ea se prepara in mai multe moduri, in functie de zona, dar foarte apetisanta este sarlota ruseasca pe care v-o recomandam.

Ingrediente:

Sarlota este o crema preparata din lapte, oua, zahar, frisca si gelatina. La aceste ingrediente se adauga fructele preferate. In varianta cu mere, sarlota este foarte populara. Se face repede, e delicioasa si nu se consuma doar intr-un anumit sezon!

Sarlota cu mere. Ingrediente:

- 115/120 grame de faina;

Aceasta sarlota de casa se prepara asemanator cu sarlota de ciocolata si se orneaza cu migdale si frisca.

Ingrediente:

200 grame ciocolata,
125 grame unt proaspat,
80 grame zahar pisat,
3 oua,
125 grame frisca batuta,
300 grame piscoturi;
100 grame zahar,
100 grame migdale pentru praline.

Aceasta prajitura cu ciocolata si frisca are in compozitie piscoturi, la fel ca sarlota ruseasca.

Ingrediente:

200 grame ciocolata,
125 grame unt proaspat,
80 grame zahar pisat,
3 oua,
125 grame frisca batuta,
300 grame piscoturi.

O budinca desert delicioasa, dar usor de preparat este budinca de piscoturi. Aceasta se poate combina cu sos de zahar ars si crema de vanilie.

Ingrediente:

- 150 g piscoturi,
- 50 g stafide,
- o lingura de fructe zaharisite,
- ½ l lapte,
- 120 g zahar,
- ½ baton de vanilie sau zahar vanilat,
- 3 oua,
- unt pentru uns forma.

Mod de preparare: