Scrumbie, marinata

Lista articolelor despre scrumbie si marinata pe AflaCum.ro

Articole despre scrumbie si marinata

Citeste cele mai noi articole despre scrumbie si marinata publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre scrumbie si marinata, pe AflaCum.ro!

Scrumbia este unul dintre pestii grasi, dar gustosi care se gasesc in apele noastre. Scrumbia poate fi gatita la gratar sau marinata.

Mai jos va prezentam ingredientele si reteta pentru scrumbie marinata:
- 2 scrumbii mijlocii, preferabil cu lapti,
- 2 cepe,
- 1 morcov mic,
- boabe de piper,
- boabe de mustar,
- 1 frunza de dafin,
- citeva masline,
- 5 linguri de ulei,
- 2 linguri de otet.

Se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin 24 ore in apa ca sa se desareze si se schimba apa odata sau de doua ori.

Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din categoria sturionilor (nisetru, morun, cega).

Marinata este un preparat culinar apreciat, dar pentru ca reteta sa fie o reusita totala, este necesar sa alegeti un peste proaspat eviscerat.

Pentru aceasta reteta este nevoie de urmatoarele ingrediente:

Scrumbia este un peste de talie mica cu o lungime de 30-50 cm.

Acesti pesti traiesc inclusiv in Marea Neagra, ei depunandu-si icrele in apele reci din Norvegia si Islanda.

Scrumbia este un peste gras, care se prepara prajit la tigaie in doar cateva minute.

Ingrediente:

Scrumbia este un peste pelagic care traieste in bancuri in mare, in apropiere de tarmuri. Fiind pesti grasi de talie mica, ei se pot folosi conservati in ulei sau se pot afuma.

Apreciate pentru gustul lor deosebit, scrumbiile  se fierb cu legume, exact in acelasi mod ca si pastravii rasol.

Ingrediente pentru scrumbiile rasol:

Friptura de vanat nu este la fel de frageda ca cea de porc domestic, de aceea uneori este nevoie de marinare, mai ales daca porcul mistret este batran.

Ingrediente pentru marinata:

- vin alb si otet,

Pulpa de berbec se marineaza asemeni vanatului pentru a fragezi carnea si apoi se prepara la cuptor cu untura.

Ingrediente:

- 2 kg pulpa,

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Carnea de caprioara este frageda si la fel de gustoasa ca si carnea de iepure. Datorita consistentei...
Asa cum stim deja, preparatele cu carne de iepure sunt sanatoase daca in loc de vanat se...