Ton, faina

Lista articolelor despre ton si faina pe AflaCum.ro

Articole despre ton si faina

Citeste cele mai noi articole despre ton si faina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ton si faina, pe AflaCum.ro!

Amatorii de peste sa fie pe receptie! Le propunem, astazi, o reteta excelenta pe baza de ton. Mai exact, placinta cu ton. Preparatul se face repede, iar gustul minunat este asigurat.

Ingrediente aluat:

- 500 grame faina;

Vrei un aperitiv care sa iti dea familia pe spate la masa de Craciun? Daca da, atunci aceasta reteta nu e de ratat. Ne referim la rulada de spanac cu crema de ton. Gustos, delicat, sanatos, asa poate fi descris pe scurt acest aperitiv. Pentru a economisi timp, foloseste spanac congelat.

Rulada de spanac cu crema de ton. Ingrediente:

- 250 grame de spanac proaspat(cantarit dupa sotare)/500 grame de spanac congelat;

Sashimi este un preparat delicios din peste ce isi are originea in indepartata Japonie. Se serveste cu sos wasabi, sos de soia, legume proaspete si orez. Azi, iti prezentam reteta originala de sashimi!

Cum sa faci sashimi. Ingrediente:

- 110 grame de somon proaspat;

Orice gospodina/gospodar are in bucataria sa macar o punga de faina. Ii va folosi pentru diverse preparate, precum painea de casa, taiteii sau chiar prajitura preferata. Stim, insa, cum sa alegem faina potrivita nevoilor noastre? Pentru ca da, faina nu e toata la fel! Exista tipuri de faina, fiecare buna pentru un anumit preparat!

Codul de pe ambalajul fainii te ajuta sa iti dai seama ce ar trebui sa alegi. Exista faina 650, 550, 450 si 000. Ce reprezinta aceste cifre? Rafinarea fainii! Cu cat faina este mai rafinata, mai procesata, mai slaba din punct de vedere nutritiv, cu atat codul de trei cifre de pe pachet este mai mic (merge spre 000). Sa vedem ce spune fiecare cod in parte:

Faina 650.Vorbim despre cea mai putin rafinata faina de pe piata. Are un aspect mai inchis la culoare, dar si cel mai mare continut de proteine! Este foarte potrivita pentru produsele de panificatie(paine, pizza etc)

Astazi, iti prezentam o prajitura aromata si pufoasa, pe care o poti prepara la orice ocazie. Reteta nu e deloc dificila, iar gustul este garantat, chiar si in cazul celor mai mofturoase persoane. Ne referim la pandispan cu nuca.

Ingrediente:

- 8 oua;

Placintele ardelenesti sunt printre cele mai iubite produse de patiserie din Romania. Nu stim, insa, cate gospodine stiu sa le prepare. Doresti sa pregatesti in propria bucatarie asemenea minunatii culinare? Ia o foaie, un pix si noteaza reteta.

Ingrediente aluat:

- 500 g de faina;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iti prezentam, azi, o salata foarte gustoasa, mai putin preparata de romanii de rand. Vorbim despre salata...
Cornulete cu smantana umplute cu nuca sau cu marmelada! Poate n-ai pregatit, inca, asa ceva, dar ne...
Invartita se poate prepara cu mac, mere, nuca, branza sau dulceata. Reteta nu difera prea mult. Iata...
Clatitele reprezinta un desert delicios in orice moment al zilei. Exista nenumarate retete, bazate pe o diversitate...
Prajitura cu mere si biscuiti este o adevarata delicatesa. Daca nu ai preparat-o inca, nu stii ce...
Arsurile sunt accidente care se produc din neatentie si in functie de gravitatea lor se vindeca mai...