Trucuri bucatarie, CHERRY

Lista articolelor despre trucuri bucatarie si CHERRY pe AflaCum.ro

Articole despre trucuri bucatarie si CHERRY

Citeste cele mai noi articole despre trucuri bucatarie si CHERRY publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre trucuri bucatarie si CHERRY, pe AflaCum.ro!

Gatitul rapid nu e la indemana oricui si, de cele mai multe ori, nu reprezinta solutia cea mai buna. Dar daca esti presat de timp, trebuie sa inveti sa te descurci! Exista trucuri de bucatarie care iti vor simplifica foarte mult munca, iar timpul tau pretios va fi salvat!

Azi, iti prezentam o metoda de taiere a rosiilor cherry la care, cu siguranta, nu te-ai gandit.

1. Alege aproximativ 20 rosii cherry( pe care sa le folosesti in supa sau orice alt tip de mancare);

In bucatarie e nevoie de pricepere, rabdare si de cateva trucuri. Spre exemplu, gospodinele experimentate cunosc utilitatea unei linguri de lemn puse pe oala aflata pe foc. Iata explicatia , dar si alte trucuri de bucatarie.

Pune o lingura de lemn deasupra vasului de gatit. Cum te ajuta? Mancarea nu va mai da in clocot, iar aragazul va ramane curat! Asadar, de fiecare data cand fierbi mancarea preferata, aseaza transversal o lingura de lemn deasupra vasului. Vei opri astfel lichidul care , in mod normal, da pe afara!

Cum sa eviti efectele alinazei. Alinaza este substanta din ceapa responsabila cu lacrimarea ochilor. Pentru a evita iritarea ochilor, pune ceapa in suc de lamaie, inainte de a o taia. Alinaza din ceapa va fi neutralizata si nu vei mai lacrima!

Daca iti place sa gatesti, cu siguranta ai intampinat si destule neplaceri in bucatarie. Mancare lipita, gust nedorit, aroma nu tocmai placuta? Pentru orice problema exista o rezolvare atunci cand gatesti. Iata cateva sfaturi utile in acest sens.

Sfaturi importante pentru gospodine:

- mancarea nu trebuie sa mai dea in foc! E simplu sa eviti aceasta neplacere. Unge marginea oalei cu unt si mancarea nu va mai da in foc. Merge mai ales pentru preaprate pe baza de cartofi, paste sau orez;

Orice om traieste bucuria de a manca, insa putini dintre noi au si placerea de a petrece mai mult timp in bucatarie pentru a gati. De aceea au aparut trucuri ce reduc semnificativ acest timp si chiar ofera un gust mai bun mancarii.

Iata o lista de sfaturi gastronomice, care te vor ajuta fie sa gatesti mai rapid, fie sa cureti repede si eficient suprafetele murdare din bucatarie:

1. Pulverizator de zahar. Ai o reteta care necesita zahar pudra, dar nu ai asa ceva in bucatarie? Poti sa obtii pudra din zahar normal. Pune zaharul intr-o moara de condimente(bine curatata, in prealabil) si macina zaharul pana obtii pudra de care ai nevoie.

Iti place sa gatesti? Esti o gospodina priceputa? Vrei sa ai mereu alimente proaspete? Atunci o sa tii cont de aceste trucuri adunate din bucatariile gospodinelor. Garantam ca iti vor usura munca.

Intr-un alt articol(apasa aici pentru a-l citi), iti prezentam trucuri numai bune pentru activitatea ta din bucatarie. Am mai descoperit cateva, pe care vrem sa ti le impartasim

1. Legume mai crocante. Pune legumele in apa rece, inainte de a le gati. Ai grija sa fie si o jumatate de cartof in apa respectiva.

Iti place sa gatesti? Esti o gospodina priceputa? Atunci o sa te incante sfaturile de mai jos. Nu te altceva, dar iti vor usura munca in bucatarie.

1. Marinarea carnii. Pentru eficienta maxima, marineaza carnea in bere blonda, amestecata cu sare, sos de soia si piper.

2. Sare in exces. Daca ai scapat prea multa sare in ciorba, cufunda in oala o bucata de tifon in care ai pus cateva linguri de orez. Acesta va absorbi sarea in exces.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.