Bani

Banii sunt un instrument care ne ajuta sa ne indeplinim micile placeri ale vietii. Afla cum poti castiga mai multi bani sau cum poti economisi, fara a le duce lipsa.

Stabilirea unui plan de investitii nu presupune doar deschiderea unui cont de economii si cumpararea unor actiuni. Pentru a putea crea un astfel de plan este important sa stabiliti scopul investitiei, telurile pe care doriti sa le atingeti si sa luati in calcul diferite optiuni de investitii, pentru a le alege pe acelea care sa va ajute sa va atingeti scopul. Iata cum se face un plan de investitii:

Studiile arata ca prin incercarea de a atinge anumite teluri in viata, ne putem imbunatati nivelul de trai.

Planeta Pamant este acoperita in proportie de 70% de apa, insa doar 1% din aceasta poate fi consumata de catre om.

Inainte de a va face un card de cumparaturi, ar fi bine sa va ganditi daca il veti folosi frecvent sau ocazional si daca veti returna banii lunar sau o data la cateva luni.

Nivelul de trai dupa pensionare depinde de investitiile bine gandite din prezent.

Frauda prin posta consta in incercarea anumitor indivizi de a obtine bunuri sau bani, in mod ilegal, prin intermediul serviciului postal si poate fi de mai multe feluri:

Cu ingrozitoarele majorari de preturi la alimente si alte lucruri, vine un moment in care cheltuiesti mai putin si folosesti mai mult timp un lucru.

Cu criza financiara existenta, e important sa invatam cum sa ne administram banii cu intelepciune.

Cateva din aceste sfaturi nu nu se aplica pe stilurile de viata ale fiecaruia – in special daca traiesti intr-un oras.

Aminteste despre alocarea personala a bugetului la urmatoarea intalnire intre prieteni si exista foarte mari sanse ca cei prezenti sa ofteze si sa schimbe subiectul.

PayPal este una dintre cele mai populare si de incredere modalitati de a trimite si de a primi bani online.

Desi criza financiara a lasat un gol adanc in buzunarele oamenilor, dupa valurile de concedieri si scumpiri de produse/servicii, aceasta etapa delicata are si un impact pozitiv asupra familiilor cu copii.

Iata cateva metode simple si eficiente, prin care puteti castiga bani in plus, prin intermediul Internetului:  

Black Friday este cea mai importanta zi pentru cumparaturi. In aceasta zi magazinele fac cele mai mari reduceri si este ziua in care se cumpara cel mai mult. 

Pentru unii cumparatori, Black Friday sau Vinerea Neagra reprezinta o placere, iar pentru altii este un chin.

Criza economica a afectat intreaga lume si o multime de oameni sunt interesati din ce in ce mai mult sa castige niste bani in plus, cu un minim de efort.

Daca v-ati saturat de aspectul comercial al Craciunului si nu doriti sa cheltuiti prea multi bani, o solutie ar fi sa luati in considerare adevarata semnificatie a sa si sa lasati la o parte lucrurile materiale, putand astfel sa va bucurati cu adevat de Craciun si sa mai ramaneti si cu ceva bani in buzunar.

In zilele noastre e din ce in ce mai greu sa rezistam tentatiei de a cheltui prea multi bani pe haine si lucruri noi.

Multi oameni isi doresc sa devina stabili din punct de vedere financiar, insa nu stiu cum sa faca aceasta.