Bani

Banii sunt un instrument care ne ajuta sa ne indeplinim micile placeri ale vietii. Afla cum poti castiga mai multi bani sau cum poti economisi, fara a le duce lipsa.

Banii au devenit, ne place sau nu, un mijloc fara de care omul modern nu se poate descurca. Fie ca suntem angajati sau angajatori, muncim cu totii sa castigam bani. Scopul? Cresterea nivelului de trai si imbunatarirea permanenta a vietii.

Banii au devenit, ne place sau nu, un mijloc fara de care omul modern nu se poate descurca. Fie ca suntem angajati sau angajatori, muncim cu totii sa castigam bani. Scopul? Cresterea nivelului de trai si imbunatarirea permanenta a vietii.

Chiar si un venit modest poate fi gestionat in asa fel inca sa economisiti bani. Iata cateva strategii de planificare a bugetului lunar:

Reciclarea este o metoda ecologica de a economisi resursele naturale, prin care puteti castiga bani, in mod cinstit, fara prea mult efort.

Planificarea bugetului lunar al familiei va poate ajuta sa tineti sub control cheltuielile si sa economisiti bani.

Daca doriti sa cumparati bijuterii de aur si nu sunteti sigur de autenticitatea acestora, puteti efectua urmatoarele teste:

Multe femei aleg sa fie casnice, pentru a se putea ocupa mai bine de copii si de casa sau deoarece sunt obligate de soti sa faca acest lucru.

Gestionarea bugetului lunar poate fi un lucru destul de dificil. Iata cum puteti sa va impartiti bugetul folosind metoda plicului: 

Cei interesati de un credit imobiliar clasic, pentru constructia unei case sau pentru achizitia unui teren au aplicat in 2014 pentru imprumuturi cu valori mai mari decat in anul precedent, reiese din statisticile realizate de portalul de comparatii credite Vreaucredit.ro.

Iata cateva metode prin care puteti obtine rapid niste bani in plus:  

Stabilirea unui plan de investitii nu presupune doar deschiderea unui cont de economii si cumpararea unor actiuni. Pentru a putea crea un astfel de plan este important sa stabiliti scopul investitiei, telurile pe care doriti sa le atingeti si sa luati in calcul diferite optiuni de investitii, pentru a le alege pe acelea care sa va ajute sa va atingeti scopul. Iata cum se face un plan de investitii:

Studiile arata ca prin incercarea de a atinge anumite teluri in viata, ne putem imbunatati nivelul de trai.

Planeta Pamant este acoperita in proportie de 70% de apa, insa doar 1% din aceasta poate fi consumata de catre om.

Inainte de a va face un card de cumparaturi, ar fi bine sa va ganditi daca il veti folosi frecvent sau ocazional si daca veti returna banii lunar sau o data la cateva luni.

Nivelul de trai dupa pensionare depinde de investitiile bine gandite din prezent.

Frauda prin posta consta in incercarea anumitor indivizi de a obtine bunuri sau bani, in mod ilegal, prin intermediul serviciului postal si poate fi de mai multe feluri:

Cu ingrozitoarele majorari de preturi la alimente si alte lucruri, vine un moment in care cheltuiesti mai putin si folosesti mai mult timp un lucru.

Cu criza financiara existenta, e important sa invatam cum sa ne administram banii cu intelepciune.

Cateva din aceste sfaturi nu nu se aplica pe stilurile de viata ale fiecaruia – in special daca traiesti intr-un oras.