Familie

Fie ca ai o familie sau esti pe cale sa intemeiezi una, fie ca ai copii sau esti pe cale de a deveni mama, intotdeauna ai nevoie de indrumari. Citeste sfaturile noastre despre sarcina, copii, casa, relatii sau nunta si afla cum sa iti mentii familia unita, chiar si in situatiile de stres!

Casa Copii Nunta Relatii Educatie Sarcina

Anumite relatii nu sunt facute sa reziste, iar acestea includ aventurile cu barbati insurati.

Daca ai fost suficient de norocos sa primesti o bursa pentru facultate sau studii postuniversitare, de ce sa nu iti exprimi recunostinta persoanei, familiei sau entitatii care ti-a adus aceasta bursa?

Cutremurele sunt unele dintre cele mai distrugatoarea dezastre naturale.

In conformitate cu Ierarhia nevoilor a lui Maslow, siguranta este una dintre necesitatile vietii.

Cand esti la magazin, imbracata in pantalonii tai gri de trening si iti petreci parul prins intr-o coada de cal, aduci in prezent stilul Madonnei din anii '80.

Cutremurele apar mai frecvent decat crezi.

Copiilor din ziua de azi le vine greu sa-si concentreze atentia pe teme, pentru ca au atatea distractii disponibile.

Principala preocupare a oamenilor a fost intotdeauna siguranta si securitatea lor si a familiei lor.

Faptul ca arati aproape tot ce ai, nu te va face mai atragatoare pentru un barbat.

Ce ai zice de studiul in Franta, Italia, Australia, Canada, Germania, Singapore sau oriunde altundeva in lume?

Comunicarea e fundamentala in orice relatie.

Unele persoane nu au copii din anumite cauze, cum ar fi faptul ca ele sau partenerii nu isi doresc acest lucru sau faptul ca sunt infertile.

Cu totii vrem sa ne simtim iubiti, mai ales copiii. In calitate de parinte, frate/sora mai mare, bona, matusa, unchi, etc. s-ar putea sa simtiti nevoia sa-i aratati unui copil cat de mult il iubiti si este extrem de important in dezvoltarea unui copil sa faceti aceasta.

Am cumparat, folosit, stricat, incercat, pretuit si aruncat multe feluri de tacamuri de-a lungul vietii.

Multe femei trec cu bine de cele 9 luni de sarcina si de nastere, insa o data ajunse acasa cu copilul nou nascut, incep sa se nelinisteasca.

Detectoarele de gaz, cunoscute si ca monitoare de gaz, sunt dispozitive de siguranta de baza, pe care ar trebui sa le ai instalate in casa.

Daca simtiti ca relatia dumneavoastra de cuplu si-a pierdut romantismul si ca sunteti nemultumiti sau daca v-ati despartit de iubitul dumneavoastra, iata cateva sfaturi, despre cum puteti sa va salvati relatia:  

Parintii din intreaga lumea si-ar dori sa existe o potiune magica prin care sa-si incurajeze copiii sa-si faca temele.

Examenele nu sunt usor de luat, iar pregatirea pentru ele este dificila.

Nimic nu e mai grozav si mai relaxant decat sa vizionezi un film minunat pe un ecran mare, in timp ce mananci pizza sau popcorn in timp ce stai pe o frumoasa canapea de piele.