Familie

Fie ca ai o familie sau esti pe cale sa intemeiezi una, fie ca ai copii sau esti pe cale de a deveni mama, intotdeauna ai nevoie de indrumari. Citeste sfaturile noastre despre sarcina, copii, casa, relatii sau nunta si afla cum sa iti mentii familia unita, chiar si in situatiile de stres!

Casa Copii Nunta Relatii Educatie Sarcina

Ziua nuntii este extrem de importanta, iar succesul acestui eveniment depinde de mai multi factori, printre care se numara si decoratiunile.

Dorinta oamenilor de a-si manipula semenii are la baza diverse motive, mai mult sau mai putin sanatoase.

Prosoapele pot fi facute din trei tipuri de bumbac: egiptean, supima si standard.

Pentru ca relatiile dintre frati si parinti sa fie cat mai armonioase si pentru ca micutii sa nu riste sa fie autisti, intre frati trebuie sa existe o diferenta de varsta de cel putin doi ani.

Despre nasterea unui copil se spune ca este un miracol divin, insa despre nasterea mai multor copii specialistii spun ca exista o serie de avantaje pentru mame.

Cartile sunt cheia dezvoltarii vocabularului si a formarii propriului mod de gandire.

Daca ai o relatie stabila si vrei sa condimentezi viata sexuala cu partenerul tau in 2015, este timpul sa actionezi incercand sa schimbi ceva in relatia de cuplu.

Violenta conjugala este o problema frecvent intalnita in viata reala si se refera la agresiunea fizica si/sau verbala pe care unul dintre soti o exercita asupra partenerului de cuplu.

Desi nu se cunosc cu exactitate motivele pentru care unii copii se nasc cu autism, iar numarul baietilor afectati de aceasta afectiune este mult mai mare comparativ cu al fetelor, specialistii recomanda parintilor sa nu se grabeasca cu conceperea unui bebelus imediat dupa nasterea primului copil.

Iata cateva sfaturi despre cum sa pastrati ordinea si curatenia in casa, implicand intreaga familie:

Studiile arata ca instinctul ii ajuta pe oameni sa descopere atunci cand cineva minte, insa de cele mai multe ori suntem mintiti fara sa stim.

Multi copii intampina dificultati in invatarea de noi concepte sau idei la scoala sau acasa, din mai multe motive, insa nu toti sufera de dizabilitati legate de invatare.

Pentru a-ti face cuptorul luna fara a abuza de produse chimice care iti ataca mainile si caile respiratorii, poti recurge la un amestec de ingrediente pe care le gasesti chiar la tine in bucatarie.

Dormitoarele dezordonate nu sunt deloc confortabile, deoarece lucrurile aruncate aiurea ocupa mult din spatiul de somn si odihna.

Daca vi se pare ca lucrurile merg prost si ca nu mai puteti gasi solutii la problemele care va inconjoara zi de zi este cazul sa faceti ceva pentru  a va schimba viata.

Se apropie Craciunul si o data cu el va pregatim un atelier tematic de aranjamente florale dedicat sarbatorilor de iarna.

Creativitatea copiilor se reflecta in modul de gandire si de rezolvare a problemelor.

Viitoarele mame trebuie sa se pregateasca, pentru venirea pe lume a unui copil, din punct de vedere fizic, moral si financiar.

Persoanele tinere prefera in general parteneri de varsta apropiata. Insa relatiile de cuplu intre persoane cu  diferenta mare de varsta pot fi intelepte, pline de multumire si de experienta.

Adultii au o preconceptie potrivit careia copiii sunt fiinte dependente, a caror singura dorinta este sa alerge si sa se joace.