Familie

Fie ca ai o familie sau esti pe cale sa intemeiezi una, fie ca ai copii sau esti pe cale de a deveni mama, intotdeauna ai nevoie de indrumari. Citeste sfaturile noastre despre sarcina, copii, casa, relatii sau nunta si afla cum sa iti mentii familia unita, chiar si in situatiile de stres!

Casa Copii Nunta Relatii Educatie Sarcina

Atunci cand mirii ajung la altar, una dintre problemele cele mai apasatoare este implicarea copiilor in ceremonia de nunta.

Daca esti o viitoare mireasa, iar rochia pe care o imbraci la nunta ti-a fost livrata cu cel putin cateva saptamani inainte de fericitul eveniment, iata cum o poti pastra fara sa se sifoneze.

In ciuda sentimentelor de iubire firesti intre doi indragostiti care au planificat data casatoriei, exprimarea in scris a juramintelor de nunta nu este un lucru facil pentru toata lumea.

Chiar daca, in calitate de miri, le-ati multumit personal invitatilor de la nunta pentru participare si cadouri, un gest frumos, din ce in ce mai prezent in Romania este de a redacta scrisori de multumire celor care au fost prezenti intr-o zi cu adevarat speciala pentru voi.

Sunt momente in viata cand ne lasam luati de val si acceptam lucruri pe care ulterior le regretam. Probabil ca si tu ai trecut printr-o astfel de experienta si ai luat decizii pripite fara sa iei in consideratie ca pe termen lung aceste hotarari nu sunt avantajoase.

Fiecare om este un mic atom in aceasta lume, iar acea particula reprezinta pentru cineva intregul Univers, la fel cum o familie reprezinta o celula pentru societate. Si in ciuda faptului ca legaturile de sange nu se transforma in apa la primul conflict, problemele iscate in familie nu sunt o noutate pentru societatea moderna.

Oglinzile sunt o alegere minunata in realizarea designului interior. Ofera lumina mai multa, senzatia de spatiu si poate pune anumite aspecte in valoare.

Unii cred ca pentru a incepe sau pentru a mentine o relatie cu barbatii, femeile trebuie sa invete sa gandească ca ei.

Daca esti in cautarea unor sfaturi utile care sa iti serveasca la realizarea unui circuit electric perfect functional, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Relatiile la distanta sunt o adevarata provocare pentru orice pereche de indragostiti, mai ales aflata la inceput de drum.

Stabilirea unor reguli pentru proprii copii este o sarcina simpla; mai greu este insa sa-i faci pe acestia sa le respecte, ba chiar tu insuti sa tii la ele. 

O relatie de succes cu un nativ al zodiei Gemeni implica mai multe aspecte, cum ar fi acela de a sti cum sa faceti fata personalitatii unice a acestuia si de a constientiza ca Gemenii pot fi nevrotici si cu capul in nori, nefiind intotdeauna de incredere.