Educatie

Educatia incepe din copilaria timpurie si este un proces care continua pana la stadiul de adult. Afla ce trebuie sa faci pentru a avea parte de o educatie desavarsita, chiar daca nu iti permiti sa urmezi cursurile unei universitati de prestigiu!

Daca ai fost suficient de norocos sa primesti o bursa pentru facultate sau studii postuniversitare, de ce sa nu iti exprimi recunostinta persoanei, familiei sau entitatii care ti-a adus aceasta bursa?

Copiilor din ziua de azi le vine greu sa-si concentreze atentia pe teme, pentru ca au atatea distractii disponibile.

Ce ai zice de studiul in Franta, Italia, Australia, Canada, Germania, Singapore sau oriunde altundeva in lume?

Examenele nu sunt usor de luat, iar pregatirea pentru ele este dificila.

Vrei, nu doar sa recuperezi la engleza, dar sa o si iei inainte, iar in final sa-ti impresionezi profesorul cu ortografia si priceperea ta in arta limbajului?

Glosofobia, anxietatea de a tine discursuri in public, afecteaza 3 persoane din 4, lucru extrem de alarmant, datorita faptului ca majoritatea joburilor necesita abilitati de vorbire.

Unii oameni au probleme atunci cand invata, deoarece nu pot sa se concentreze asupra unei sarcini de lucru timp indelungat.

Daca intampinati probleme la matematica sau luati note mici, nu va ingrijorati, deoarece aceasta materie nu este atat de grea o data ce o intelegeti si cateodata poate fi chiar distractiva.

Revolutionarul iPad a devenit un bun al familiei, de nelipsit pentru parinti si copii.

Primul pas spre comunicarea in orice tara din lume il constituie invatarea limbii engleze.