Educatie

Educatia incepe din copilaria timpurie si este un proces care continua pana la stadiul de adult. Afla ce trebuie sa faci pentru a avea parte de o educatie desavarsita, chiar daca nu iti permiti sa urmezi cursurile unei universitati de prestigiu!

Cartile sunt cheia dezvoltarii vocabularului si a formarii propriului mod de gandire.

Studiile arata ca instinctul ii ajuta pe oameni sa descopere atunci cand cineva minte, insa de cele mai multe ori suntem mintiti fara sa stim.

Multi copii intampina dificultati in invatarea de noi concepte sau idei la scoala sau acasa, din mai multe motive, insa nu toti sufera de dizabilitati legate de invatare.

Se apropie Craciunul si o data cu el va pregatim un atelier tematic de aranjamente florale dedicat sarbatorilor de iarna.

Fenomenul cauza-efect pare evident si natural pentru adulti, insa pentru copii, mai ales pentru cei de varsta mica, poate fi greu de inteles.

Autoeducatia este un lucru accesibil tuturor persoanelor care sunt interesate sa invete lucruri noi, sa dea dovada de autodinsciplina si care doresc sa-si depaseasca propriile limite, cand vine vorba de nivelul de educatie.

Stiintele exacte se afla peste tot in jurul nostru: in bucatarie, in parc sau in autobuz.

Tuturor celor interesati de dezvoltare personala, Spring Events le face o invitatie de participare la un workshop de comunicare cu tema "Echilibrul dintre autenticitate si atractivitate.

Copiii au nevoie de motivatie cand vine vorba de anumite activitati, cum ar fi cititul, deoarece majoritatea nu sunt interesati de acest lucru si prefera sa se joace pe computer.

Va invitam la un workshop de comunicare destinat oamenilor interesati de dezvoltare personala care vor sa stie mai multe despre acest subiect atat de util si interesant. Tema este “Limbajul corpului, emotii si sentimente”.

Orice parinte are tendinta de a interveni prea mult in temele de casa ale copiilor, de cele mai multe ori ajungand chiar sa le rezolve in totalitate.

Desi pare incredibil, iar o viata de om rareori trece de 100 de ani, exista voci care spun ca nu este imposibil sa traiesti mult daca iti ghidezi existenta dupa cateva principii simple, de pastrare si protejare a sanatatii.

Poluarea sub forma de smog si monoxid de carbon afecteaza aerul in marile orase din lume, fiind extrem de periculoasa pentru oameni si pentru mediul inconjurator.

Dai BAC-ul in 2014 sau ai pe cineva apropiat care il da? Vezi cand se afiseaza rezultatele de la BAC.

Spring Events  organizeaza de aproape doi ani ateliere dezvoltare personala, axate pe creativitate practica si comunicare pentru imbunatirea abilitatilor de interactiune sociala, dezvoltarea abilitatilor practice si implicit a creativitatii.

Majoritatea elevilor urasc temele si se tem de examenele, insa acestea nu sunt lucruri chiar atat de ingrozitoare, daca stiti cum sa le faceti fata.

Iata ce puteti face pentru a scapa de pedeapsa daca nu v-ati facut temele, dintr-un motiv sau altul:

Multi elevi isi doresc sa capteze atentia colegilor si profesorilor intr-un mod placut, ca sa fie remarcati.

Incepand cu anul 2014, admiterea la facultate se modifica radical.

Admitere liceu 2014: Dupa ce vor participa la Evaluarea Nationala 2014, elevii de clasa a VIII-a se vor inscrie la liceu pe baza mediei obtinute la examenul de evaluare nationala din acest an.