Relatii

Fie ca ai o relatie de durata sau una de putin timp, un sfat este intotdeauna bine primit. Afla cum e bine sa te comporti intr-o relatiie si sa comunici pe intelesul partenerului, fie ca sunteti iubiti sau doar aveti  o relatie platonica.

Barbatii Leu pot fi foarte atragatori si au de obicei multe admiratoare.

Barbatii pot afisa o imagine impecabila, care de multe ori se dovedeste a fi de fatada, ascunzandu-si adevaratul caracter, pentru a cuceri o femeie.

Prima intalnire e cruciala si pentru barbati si pentru femei. Dar unii barbati nu au nici cea mai vaga idee despre cum sa se comporte in timpul acestor prime intalniri si termina prin a-si ruina sansele de a obtine o a doua intalnire.

Anumite relatii nu sunt facute sa reziste, iar acestea includ aventurile cu barbati insurati.

Cand esti la magazin, imbracata in pantalonii tai gri de trening si iti petreci parul prins intr-o coada de cal, aduci in prezent stilul Madonnei din anii '80.

Faptul ca arati aproape tot ce ai, nu te va face mai atragatoare pentru un barbat.

Comunicarea e fundamentala in orice relatie.

Daca simtiti ca relatia dumneavoastra de cuplu si-a pierdut romantismul si ca sunteti nemultumiti sau daca v-ati despartit de iubitul dumneavoastra, iata cateva sfaturi, despre cum puteti sa va salvati relatia:  

Doar cei care au trecut printr-un divort pot decide cand sunt pregatiti din nou sa iasa la intalniri.

Principala cauza a infidelitatii barbatilor este aceea ca nu sunt multumiti cu ceea ce au.

Daca simtiti ca partenerul dumneavoastra se comporta diferit sau ca relatia de cuplu s-a racit, iata cateva semne, care va pot face sa va dati seama ca barbatul de langa dumneavoastra va inseala:

Nimeni nu poate fi o sotie perfecta, chiar daca are un sot aproape perfect.

Femeilor nu le este usor sa caute barbatul perfect, mai ales daca nu sunt sociabile.

Cand vine vorba de momentele intime, cei mai multi dintre barbati sunt pusi in dificultate de desfacerea sutienului purtat de persoana iubita.

Iesiti la o intalnire pentru prima data? Sau ati iesit cu multe femei dar de fiecare dupa prima intalnire va este refuzata a doua intalnire?

Este frustrant sa reintalnesti persoane ale caror nume nu le mai stii sau iti stau pe buze... Persoana din fata ta, care ti s-a adresat , se poate simti jenata sau ranita considerand ca nu este o persoana careia sa-i fi dat atentie in trecut de vreme ce nu-ti amintesti numele sau. 

Fiecare om este un mic atom in aceasta lume, iar acea particula reprezinta pentru cineva intregul Univers, la fel cum o familie reprezinta o celula pentru societate. Si in ciuda faptului ca legaturile de sange nu se transforma in apa la primul conflict, problemele iscate in familie nu sunt o noutate pentru societatea moderna.