Hobby

Esti pasionat de travel, sport, fitness sau masini? Iti place sa petreci timpul in gradina sau sa ai un animal? Aici afli cum poti face singur lucrurile care te intereseaza!

Gradina Auto&Moto Travel Sport Animale Fitness

Invatarea unui caine sa dea laba inseamna mai mult decat dresarea acestuia sa raspunda la o comanda.

Daca va place sa va plimbati desculti prin iarba sau sa-i simtiti mirosul proaspat, in diminetile insorite de vara, puteti avea un gazon de invidiat, dupa cum urmeaza:

Ficusul este o planta tropicala de interior, care are nevoie de ingrijiri speciale, pentru a se putea dezvolta in mod corespunzator.

Iata cum puteti face o gradina verticala pentru flori, ierburi aromatice sau legume mici, din flacoane de plastic, daca dispuneti de un spatiu limitat:

Ciclul de hidrogen este procesul care descompune resturile toxice de nitrogen din acvariu in compusi mai putin daunatori.

Pentru a face un schimb de ulei, trebuie sa fiti familiarizati cu cartea masinii, cu momentul in care acest pas trebuie facut, cu capacitatea fluidului si cu tipul de fluid.

Termostatul este un aparat care regleaza temperatura unui sistem, pentru a o pastra la un anumit nivel.

Dealerii de masini sunt vazuti in general ca persoane fara scrupule, care ar face pentru a-si atinge targetul de vanzari, fiind dispusi chiar sa denatureze adevarul.

Crampele musculare afecteaza majoritatea persoanelor care se antreneaza pentru un maraton de alergare.

Cainii sunt usor de dresat, daca stiti ce metode sa aplicati. Iata ce pasi trebuie sa urmati, daca doriti sa va dresati cainele sa sara:

Iata o rutina distractiva de exercitii fizice, pe care o puteti repeta in fiecare seara, pentru a va intari musculatura picioarelor, in aproximativ o luna:

Cainii sunt sensibili la frig, la fel ca oamenii si necesita o ingrijire speciala in sezonul rece.

Aplicarea de ceara pe schiuri este un aspect important al intretinerii acestora, deoarece afecteaza performanta la folosire.

Mersul cu masina pe distante lungi, pe timp de iarna, poate fi mai periculos decat pe timp de vara, din cauza furtunilor de zapada imprevizibile, care reduc vizibilitatea si din cauza carosabilului alunecos.

Alegerea marimii potrivite de schiuri este esentiala pentru siguranta personala, mai ales daca sunteti incepatori.

In timpul iernii masinile consuma mai mult combustibil, datorita conditiilor meteo nefavorabile.

Exercitiul Teaser in Pilates tonifiaza muschii de pe coapse si abdomen, avand un grad de dificultate ridicat.

Respiratia corecta va poate ajuta sa alergati mai repede, pe distante mai lungi, fara sa depuneti efort in plus si fara durere.

Usile de la masina pot ingheta la temperaturi scazute, nemaiputand fi deschise in momentele cele mai nepotrivite.

Hidroplanarea sau acvaplanarea unui autovehicul are loc atunci cand apa dintre roti si carosabil nu poate fi inlaturata, pelicula de apa strangadu-se in partea din fata a rotilor, iar presiunea apei fiind mai puternica decat cea din roti, pierdandu-se contactul cu solul.