Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Indicatii prospect medicament Enalapril, comprimate: Hipertensiune arteriala, singur sau în asociere cu alte antihipertensive, in special diuretice tiazidice. Insuficienta cardiaca congestiva simptomatica, de obicei in asociatie cu diuretice si digitalice.

Enurev Breezhaler se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulti.

Epurox este un preparat biologic cu rol in anularea sau atenuarea actiunii toxice a radicalilor de oxigen.

Evicel este un medicament care se utilizeaza ca agent de etansare (lipici).

Fluenz se utilizeaza pentru prevenirea gripei la copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 24 de luni si mai putin de 18 ani.

Glimal este indicat pentru tratamentul diabetului zaharat de tip 2, atunci cand numai dieta, exercitiile fizice si reducerea greutatii nu sunt suficiente.

Glimepirida este indicata in tratamentul diabetului zaharat de tip 2, atunci cand numai dieta, exercitiile fizice si reducerea greutatii nu au rezultat.

Indicatii prospect: Globulina antialergica se foloseste in tratamentul sindroamelor alergice pure sau asociate. Se recomanda in special in: pneumonie, astm (atat la copii, cat si la adulti);

Folosit in chirurgie, gumbix, fiole este un medicament indicat in profilaxia si tratamentul hemoragiilor intraoperatorii si postoperatorii, mai ales in operatiile pe prostata, plamani, pancreas, creier si, mai mult, in operatiile cu circulatie extracorporeala; pentru tratamentul plagilor extinse si al hemoragiilor traumatice.

Hirobriz Breezhaler este un medicament care contine substanta activa indacaterol.

Preparatul se foloseste pentru a stimula maturarea foliculara la femei, spermatogeneza la barbati si pentru promovarea secretiei de steroizi gonadali.

Indicatii terapeutice: Tratamentul profilactic si curativ al leziunilor infectioase si inflamatorii de la nivelul cavitatii bucale, gingivite eritematoase sau ulcerative, parodontite superficiale sau profunde, stomatite, glosite, afte; ulceratii cauzate de protezele dentare.

Imuran este un medicament folosit ca antimetabolit imunosupresiv fie singur, fie, mai frecvent, in asociere cu alti agenti (de obicei corticosteroizi) si proceduri care influenteaza raspunsul imun.

Indicatii: Traheobronsita, rinofaringita, sinuzite subacute sau cronice, otita medie catarala.

Indicatii terapeutice: Amrinona este recomandata pentru tratamentul intravenos pe termen scurt al insuficientei cardiace.

Karissa sunt niste contraceptive orale sub forma de drajeuri.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al rinitelor alergice si conjunctivitelor alergice (sezoniere si perene); urticarie cronica idiopatica, prurit indus de eliberarea de histamina.

Kuvan este un medicament care contine substanta activa diclorhidrat de sapropterina.

Lanoxin este un medicament folosit in insuficienta cardiaca si aritmii ventriculare.

Medicamentul este bine absorbit si timpul de injumatatire este de aproximativ 10-12 ore. Gliclazida este metabolizata in ficat; mai putin de 5% din doza este excretata in urina.