Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Dextran este un medicament care diminueaza circulatia capilara in diferite situatii.

Indicatii prospect: Chirurgie: profilaxia si tratamentul hemoragiilor per- si postoperatorii in toate interventiile delicate sau pe tesuturi bogat vascularizate: ORL, ginecologie, obstetrica, urologie.

DuoCover este un medicament care contine doua substante active, clopidogrel si acid acetilsalicilic (cunoscut si sub numele de aspirina).

Enalapril este un medicament prescris in hipertensiune arteriala, singur sau in asociere cu alte antihipertensive, in special diuretice tiazidice, insuficienta cardiaca congestiva simptomatica, de obicei in asociatie cu diuretice si digitalice.

Eneas este indicat in tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale la pacientii la care tensiunea arteriala nu este controlata prin administrarea de enalapril sau nitrendipine in monoterapie.

Fervet, comprimate adulti este un medicament pe baza de paracetamol folosit in afectiuni ale tractului respirator.

Fluven este un medicament care se prezinta sub forma injectabila sau sub forma de crema.

Indicatii: Tratamentul profilactic de lunga durata al: astmului bronsic, toate tipurile bronsitelor alergice, tulburarilor astmatice determinate de guturaiul de fan sau alte polinoze.

Prospect: Forma de prezentare: Glimmegama, comprimate au urmatoarele gramaje: Comprimate 1 mg, 2 mg, 3 mg, 4 mg; ct. 12 blist. 10 cpr.

Indicatii: Tratamentul hemoragiilor primare hiperfibrinolitice. Ca terapie adjuvanta in pancreatita acuta severa. Recaderi severe ale pancreatitei cronice recidivante. Pancreatita postoperatorie si traumatica.

Indicatii: Herpes zoster, herpes simplex I si II, bronsite virale, panencefalita sclerozanta subacuta - PESS, eucefalite virale, rujeola, varicela, oreion, gripa, hepatite infectioase, pre-SIDA.

Keppra 250 mg comprimate filmate este un medicament antiepileptic (un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor epileptice).

Lasonil este un unguent folosit in cazul diverselor rani.

Indicatii: Platamina are un rol clar stabilit in tratamentul tumorilor testiculare.

Indicatii: Femei: inducerea ovulatiei. Barbati: stimularea spermatogenezei in caz de hipogonadism hipogonadotrop primar sau secundar.

Indicatii prospect: Myleran este indicat in tratamentul paleativ al leucemiei granulocitare cronice. Desi nu este curativ, Myleran este foarte eficient in reducerea masei granulocitare totale, ameliorand simptomele bolii si imbunatatind statusul clinic al pacientului.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al durerii de etiologii diverse (mai ales origine spastica), al febrei ce nu raspunde la alte antipiretice.

Indicatii terapeutice: Tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al durerii de etiologii diverse (mai ales origine spastica), al febrei ce nu raspunde la alte antipiretice.

Adrenostazin este o solutie injectabila indicata in profilaxia si tratamentul starilor hemoragice prin fragilitate capilara: purpura idiopatica, hemoragii retiniene, telangiectazie familiala, epistaxis, hemoptizii; pre- si postoperator in chirurgia otorinolaringologica, in interventiile pe prostata si in alte interventii chirurgicale.