Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Indicatii: Amaryl este indicat pentru tratamentul diabetului zaharat de tip 2, atunci cand numai dieta, exercitiile fizice regulate si reducerea greutatii corporale nu realizeaza un control adecvat al glicemiei.

Acest medicamenteste indicat intr-o sfera larga de afectiuni:

Baby Drink este um medicament naturist pentru sugari.

Bivacyn este un unguent oftalmic pe baza de neomicina utilizat in mai multe situatii.

Bretaris Genuair se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulti.

Cholinex sunt niste comprimate de supt cu efect rapid si tripla actiune: amelioreaza durerile de gat, distrug bacteriile si reduc inflamatia.

Dienille este un medicament folosit pentru contraceptie hormonala.

Epirubicina apartine grupei citostaticelor (medicamente impotriva cancerului). Epirubicina opreste inmultirea celulelor canceroase.

Indicatii: Profilaxia si tratamentul hemoragiilor prin ruptura de vase mici (in panza), in cursul interventiilor chirurgicale sau in diverse situatii clinice - ciroza si hepatita cronica, hemoragii in sfera ginecologica, purpura, echimoze si hematoame spontane, epistaxis, hemoragii gingivo-dentare, hemoragii de natura medicamentoasa (prin anticoagulante sau antiinflamatorii nesteroidiene).

Fasturtec este un medicament care contine substanta activa rasburicaza.

Tratamentul hipertensiunii arteriale. Tratamentul insuficientei cardiace simptomatice.

Indicatii: Hipertensiune arteriala usoara sau moderata

Glimepirida, comprimate este indicata in tratamentul diabetului zaharat de tip 2 atunci cand dieta, exercitiile fizice si scaderea greutatii corporale nu sunt suficiente.

Indicatii: Diabet zaharat de tip 2, insulino-independent.

Gumbix este indicat in sfera chirurgicala pentru profilaxia si tratamentul hemoragiilor intraoperatorii si postoperatorii, mai ales in operatiile pe prostata, plamani, pancreas, creier si, mai mult, in operatiile cu circulatie extracorporeala; pentru tratamentul plagilor extinse si al hemoragiilor traumatice.

Indicatii: Profilaxia si tratamentul leziunilor inflamatorii si infectioase din sfera ORL si a cailor respiratorii superioare.

Indicatii prospect: Infectiile polului anterior al ochiului provocate de bacterii sensibile la gentamicina (de exemplu, conjunctivite bacteriene); inflamatii ale segmentului anterior ocular cu risc crescut de infectie bacteriana (in special postoperator).

Indicatii: Infectiile polului anterior al ochiului provocate de bacterii sensibile la gentamicina (de exemplu, conjunctivite bacteriene); inflamatii ale segmentului anterior ocular cu risc crescut de infectie bacteriana (in special postoperator).

Komboglyze se utilizeaza in asociere cu regimul alimentar si exercitiile fizice pentru a ameliora controlul glicemiei la pacientii cu diabet de tip 2.

Krystexxa se utilizeaza pentru tratamentul gutei cronice (de durata) severe tofacee la pacientii adulti.