Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Laurina este un contraceptiv oral combinat.

Indicatii: Lidocaina spray este prescris in anestezie locala.

Indicatii: Livostin este un medicament sub forma de spray nazal care amelioreaza si vindeca simptomele cauzate de rinite alergice.

Medrol 16 apartine grupului de medicamente denumite glucocorticoizi de sinteza.

Indicatii terapeutice: Guta. Tratamentul concentratiilor plasmatice mari de acid uric de etiologie necunoscuta.

Modafen este indicat ca tratament simptomatic cu durata scurta în caz de infectii acute ale tractului respirator superior.

Motilium contine ca ingredient activ domperidon, un gastrocinetic si antivomitiv sintetic pentru uz oral.

Noliprel ARG este un antihipertensiv si este utilizat in tratamentul tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala).

Nurofen plus este indicat pentru calmarea durerilor de cap, menstruale, dentare ale spatelui, reumatice, musculare, in migrena si nevralgii, reducerea febrei di simptomelor din raveala si gripa.

Onbrez Breezhaler este un medicament care contine substanta activa indacaterol.

One A Day Multivitamine este un supliment alimentar pentru adulti si copii pe baza de vitamine si minerale.

Optimark este un mediu de contrast injectabil.

Indicatii terapeutice: Paracetamol sinus este indicat pentru profilaxia si rinitelor alergice si vavasomotorii si pentru tratamentul simptomic al racelii commune si gripei( pentru ameliorarea stranutului, rinoreei, congestiei nazale si sinusale, febrei, cefaleei si durerilor musculare).

PecFent se utilizeaza pentru tratamentul durerii episodice paroxistice ("breakthrough pain") la pacienti adulti (cu varsta de minim 18 ani) cu cancer.

Pinosol este indicat in rinite acute si cronice, rinofaringite.

Pulmex Baby este un balsam care se aplica pe piele.

Indicatii: Terapia si profilaxia socului hipovolemic si de alta geneza, inclusiv hemoragic, traumatic, septic si dupa combustii. Hemodilutia isovolemica. Hemodilutia terapeutica.

O dieta pentru diabet zaharat consta intr-o alimentatie simpla si sanatoasa, intentionata sa ajute la controlul producerii de zahar in sange.

Indicatii: Eczema endogena (dermatita atopica, neurodermatita), eczema de contact, degenerativa, dishidrotica, eczema vulgara, eczema la copii.

Afonilum retard este un medicament indicat in prevenirea si tratamentul dispneei datorate bronhospasmului din bronhopneumopatii cronice obstructive (astm bronsic, bronsita cronica, emfizem pulmonar).