Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Indicatii: Traheobronsita, rinofaringita, sinuzite subacute sau cronice, otita medie catarala.

Indicatii terapeutice: Amrinona este recomandata pentru tratamentul intravenos pe termen scurt al insuficientei cardiace.

Karissa sunt niste contraceptive orale sub forma de drajeuri.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al rinitelor alergice si conjunctivitelor alergice (sezoniere si perene); urticarie cronica idiopatica, prurit indus de eliberarea de histamina.

Kuvan este un medicament care contine substanta activa diclorhidrat de sapropterina.

Lanoxin este un medicament folosit in insuficienta cardiaca si aritmii ventriculare.

Medicamentul este bine absorbit si timpul de injumatatire este de aproximativ 10-12 ore. Gliclazida este metabolizata in ficat; mai putin de 5% din doza este excretata in urina.

Indicatii: Hipertensiunea: Minipress este indicat in tratamentul tuturor stadiilor hipertensiunii arteriale esentiale si al tuturor stadiilor hipertensiunii secundare de etiologie variata. Poate fi folosit ca agent initial, singur, sau poate fi folosit in combinatie cu un diuretic sau alti agenti antihipertensivi.

Motilium este un medicament indicat in tratamentul simptomulului dispeptic complex care este adesea asociat cu golire gastrica intarziata, reflux gastroesofagian si esofagite.

Nafazol, solutie este un medicament prescris in tratamentul local al afectiunilor congestive ale mucoasei rino-faringiene. In caz de infectii bacteriene este necesar un tratament complementar.

Ospenul este indicat in tratarea si prevenirea infectiilor usoare si semisevere, provocate de microorganisme sensibile la penicilina.

Prospect: Advantan crema este un medicament recomandat in tratarea eczemei endogene (dermatita atopica, neurodermatita), eczema de contact, degenerativa, dishidrotica, eczema vulgara, eczema la copii.

Indicatii: Infectii cu germeni sensibili la amoxicilina la nivelul tractului respirator (rinofaringite, sinuzite, traheite, bronsite etc.), tractului geni-to-urinar, ale tubului digestiv si cailor biliare; ale tegumentelor precum si in cazuri de endocardita si meningite.

Indicatii terapeutice: Tulburari de asimilare a vitaminelor consecutive afectiunilor gastrointestinale, hepatice si biliare, alergii alimentare, boli infectioase, convalescenta, in carente de minerale, tetanii latente, astenii psihofizice si hiperexcitabilitate nervoasa.

Prospect Calciu sandoz cu vitamina c, comprimate efervescente: Acest supliment este recomandat persoanelor care au carente de calciu si vitamina C.

Prospect medicament calmogen, capsule. Acest medicament este indicat bolnavilor care sufera de afectiuni cardiovasculare si tulburari neuropsihice.

Indicatii: Cetirizina este indicata ca tratament simptomatic al rinitelor alergice sezoniere si nesezoniere si al urticariei idiopatice cronice.

Indicatii: Cipralex contine escitalopram si este utilizat si tratamentul depresiei (episoade majore de depresie) si tulburarilor de anxietate (cum sunt tulburarile de panica cu sau fara agorafobie, tulburari de anxietate sociala, tulburari de anxietate generalizata si tulburari obsesiv-compulsive).

Circadin este utilizat separat pentru tratarea pe termen scurt a insomniei primare (somn de slaba calitate) la pacientii in varsta de cel putin 55 de ani.

Comtan este utilizat impreuna cu levodopa pentru tratamentul bolii Parkinson.