Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Citeste prospectul medicamentului  BOROCARPIN® S 0,5%, solutie oftalmica si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Bosulif si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Bricanyl, sirrop si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Brimonal 2 mg/ml, picaturi oftalmice, solutie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Brinavess solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Bromoval, 300 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  BRONCHO-VAXOM®, adulti/copii , capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Brucelina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Bruxicam 0,5%, picaturi oftalmice, solutie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  BSS (Balanced Salt Solution) si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Budenofalk 2 mg/doza spuma rectala si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

BYETTA, solutie injectabila este un medicament prevazut cu stilou injector preumplut utilizat pentru a imbunatati controlul glicemiei la adulti cu diabet zaharat de tip 2 (non-insulino dependent).

Citeste prospectul medicamentului  CAL-C-VITA® , comprimate efervescente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  CALCIU + VITAMINA D , comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  CALCIU EFERVESCENT 200 , granule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Calendulae flos galbenele, fragmente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  CALMOGASTRIN , comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  CALPOL ® TREI PLUS , Suspensie pentru copii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Cancidas si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Canesten HC, crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.