Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Biorinil, spray nazal este indicat in rinite acute si subacute, rinite, rinofaringite.

Bixtonim picaturi de nas este o solutie nazala folosite in tratamentul rinitelor seroase acute si subacute, rinopatii alergice, edem postoperator al mucoasei nazale, sinuzite.

Blexon este un medicament indicat in tratarea infectiilor de tract urinar.

Calciparine este o solutie injectabila folosita pentru prevenirea si tratarea maladiei trombo-embolice si a starilor trombogenice.

Ciprinol este un medicament indicat in tratamentul infectiilor de diferite etiologii.

Prospect: Debrisan este indicat in tratamentul plagilor exsudate si infectate cum sunt plagile chirurgicale si posttraumatice, ulcerele de decubit si ulcerele de la nivelul membrelor inferioare.

Diaprelul se adreseaza diabeticilor care necesita tratament antidiabetic oral: diabet non-acidocetozic, non-insulinodependent al adultului si al varstnicului, daca regimul prescris nu este suficient pentru a restabili echilibrul glucidic.

Doxivenil, gel este un medicament folosit in aplicatii locale, indicat pentru insuficienta venoasa cronica, picioare grele si dureroase, crampe, edeme, cordon varicos dureros, sindrom posttrombotic, tromboflebite superficiale.

DuoPlavin este un medicament care contine doua substante active, clopidogrel si acid acetilsalicilic (cunoscut si sub numele de aspirina).

Indicatii: Clopidogrelul este indicat la adulti pentru prevenirea evenimentelor aterotrombotice

Eklira Genuair se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulti.

Emselex apartine unei clase de medicamente care relaxeaza musculatura vezicii urinare. Acesta este utilizat in tratamentul simptomelor vezicii urinare hiperactive – precum nevoia imperioasa de a merge la toaleta, nevoia de a merge la toaleta in mod frecvent si/sau cazul in care nu reusiti sa ajungeti la toaleta la timp (incontinenta imperioasa).

Indicatii prospect medicament Enalapril, comprimate: Hipertensiune arteriala, singur sau în asociere cu alte antihipertensive, in special diuretice tiazidice. Insuficienta cardiaca congestiva simptomatica, de obicei in asociatie cu diuretice si digitalice.

Enurev Breezhaler se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulti.

Epurox este un preparat biologic cu rol in anularea sau atenuarea actiunii toxice a radicalilor de oxigen.

Evicel este un medicament care se utilizeaza ca agent de etansare (lipici).

Fluenz se utilizeaza pentru prevenirea gripei la copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 24 de luni si mai putin de 18 ani.

Glimal este indicat pentru tratamentul diabetului zaharat de tip 2, atunci cand numai dieta, exercitiile fizice si reducerea greutatii nu sunt suficiente.

Glimepirida este indicata in tratamentul diabetului zaharat de tip 2, atunci cand numai dieta, exercitiile fizice si reducerea greutatii nu au rezultat.

Indicatii prospect: Globulina antialergica se foloseste in tratamentul sindroamelor alergice pure sau asociate. Se recomanda in special in: pneumonie, astm (atat la copii, cat si la adulti);