Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Folosit in chirurgie, gumbix, fiole este un medicament indicat in profilaxia si tratamentul hemoragiilor intraoperatorii si postoperatorii, mai ales in operatiile pe prostata, plamani, pancreas, creier si, mai mult, in operatiile cu circulatie extracorporeala; pentru tratamentul plagilor extinse si al hemoragiilor traumatice.

Hirobriz Breezhaler este un medicament care contine substanta activa indacaterol.

Preparatul se foloseste pentru a stimula maturarea foliculara la femei, spermatogeneza la barbati si pentru promovarea secretiei de steroizi gonadali.

Indicatii terapeutice: Tratamentul profilactic si curativ al leziunilor infectioase si inflamatorii de la nivelul cavitatii bucale, gingivite eritematoase sau ulcerative, parodontite superficiale sau profunde, stomatite, glosite, afte; ulceratii cauzate de protezele dentare.

Imuran este un medicament folosit ca antimetabolit imunosupresiv fie singur, fie, mai frecvent, in asociere cu alti agenti (de obicei corticosteroizi) si proceduri care influenteaza raspunsul imun.

Indicatii: Traheobronsita, rinofaringita, sinuzite subacute sau cronice, otita medie catarala.

Indicatii terapeutice: Amrinona este recomandata pentru tratamentul intravenos pe termen scurt al insuficientei cardiace.

Karissa sunt niste contraceptive orale sub forma de drajeuri.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al rinitelor alergice si conjunctivitelor alergice (sezoniere si perene); urticarie cronica idiopatica, prurit indus de eliberarea de histamina.

Kuvan este un medicament care contine substanta activa diclorhidrat de sapropterina.

Lanoxin este un medicament folosit in insuficienta cardiaca si aritmii ventriculare.

Medicamentul este bine absorbit si timpul de injumatatire este de aproximativ 10-12 ore. Gliclazida este metabolizata in ficat; mai putin de 5% din doza este excretata in urina.

Indicatii: Hipertensiunea: Minipress este indicat in tratamentul tuturor stadiilor hipertensiunii arteriale esentiale si al tuturor stadiilor hipertensiunii secundare de etiologie variata. Poate fi folosit ca agent initial, singur, sau poate fi folosit in combinatie cu un diuretic sau alti agenti antihipertensivi.

Motilium este un medicament indicat in tratamentul simptomulului dispeptic complex care este adesea asociat cu golire gastrica intarziata, reflux gastroesofagian si esofagite.

Nafazol, solutie este un medicament prescris in tratamentul local al afectiunilor congestive ale mucoasei rino-faringiene. In caz de infectii bacteriene este necesar un tratament complementar.

Ospenul este indicat in tratarea si prevenirea infectiilor usoare si semisevere, provocate de microorganisme sensibile la penicilina.

Prospect: Advantan crema este un medicament recomandat in tratarea eczemei endogene (dermatita atopica, neurodermatita), eczema de contact, degenerativa, dishidrotica, eczema vulgara, eczema la copii.

Indicatii: Infectii cu germeni sensibili la amoxicilina la nivelul tractului respirator (rinofaringite, sinuzite, traheite, bronsite etc.), tractului geni-to-urinar, ale tubului digestiv si cailor biliare; ale tegumentelor precum si in cazuri de endocardita si meningite.

Indicatii terapeutice: Tulburari de asimilare a vitaminelor consecutive afectiunilor gastrointestinale, hepatice si biliare, alergii alimentare, boli infectioase, convalescenta, in carente de minerale, tetanii latente, astenii psihofizice si hiperexcitabilitate nervoasa.

Prospect Calciu sandoz cu vitamina c, comprimate efervescente: Acest supliment este recomandat persoanelor care au carente de calciu si vitamina C.