Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Enalapril este un medicament prescris in hipertensiune arteriala, singur sau in asociere cu alte antihipertensive, in special diuretice tiazidice, insuficienta cardiaca congestiva simptomatica, de obicei in asociatie cu diuretice si digitalice.

Eneas este indicat in tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale la pacientii la care tensiunea arteriala nu este controlata prin administrarea de enalapril sau nitrendipine in monoterapie.

Fervet, comprimate adulti este un medicament pe baza de paracetamol folosit in afectiuni ale tractului respirator.

Fluven este un medicament care se prezinta sub forma injectabila sau sub forma de crema.

Indicatii: Tratamentul profilactic de lunga durata al: astmului bronsic, toate tipurile bronsitelor alergice, tulburarilor astmatice determinate de guturaiul de fan sau alte polinoze.

Prospect: Forma de prezentare: Glimmegama, comprimate au urmatoarele gramaje: Comprimate 1 mg, 2 mg, 3 mg, 4 mg; ct. 12 blist. 10 cpr.

Indicatii: Tratamentul hemoragiilor primare hiperfibrinolitice. Ca terapie adjuvanta in pancreatita acuta severa. Recaderi severe ale pancreatitei cronice recidivante. Pancreatita postoperatorie si traumatica.

Indicatii: Herpes zoster, herpes simplex I si II, bronsite virale, panencefalita sclerozanta subacuta - PESS, eucefalite virale, rujeola, varicela, oreion, gripa, hepatite infectioase, pre-SIDA.

Keppra 250 mg comprimate filmate este un medicament antiepileptic (un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor epileptice).

Lasonil este un unguent folosit in cazul diverselor rani.

Indicatii: Platamina are un rol clar stabilit in tratamentul tumorilor testiculare.

Indicatii: Femei: inducerea ovulatiei. Barbati: stimularea spermatogenezei in caz de hipogonadism hipogonadotrop primar sau secundar.

Indicatii prospect: Myleran este indicat in tratamentul paleativ al leucemiei granulocitare cronice. Desi nu este curativ, Myleran este foarte eficient in reducerea masei granulocitare totale, ameliorand simptomele bolii si imbunatatind statusul clinic al pacientului.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al durerii de etiologii diverse (mai ales origine spastica), al febrei ce nu raspunde la alte antipiretice.

Indicatii terapeutice: Tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al durerii de etiologii diverse (mai ales origine spastica), al febrei ce nu raspunde la alte antipiretice.

Adrenostazin este o solutie injectabila indicata in profilaxia si tratamentul starilor hemoragice prin fragilitate capilara: purpura idiopatica, hemoragii retiniene, telangiectazie familiala, epistaxis, hemoptizii; pre- si postoperator in chirurgia otorinolaringologica, in interventiile pe prostata si in alte interventii chirurgicale.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al durerii de etiologii diverse, mai ales cele de origine spastica, al febrei ce nu raspunde la alte antipiretice.

Indicatii prospect: Tulburari de dinamica sexuala in special erecto-ejaculatorii, primare sau secundare unor tulburari psihice, asociate sau nu cu alterarea spermatogenezei.

Prospect medicament bioparox spray: Bioparox spray este indicat in tratamentul local al inflamatiilor si infectiile limitate ale mucoasei orofaringelui si ale cailor aeriene; inspiratii pe nas; sinuzite; rinite, rinofaringite; inspiratii pe gura; amigdalite, faringite; urmarile amigdalectomiei; laringite, traheite, bronsite.