BUDINCA GRIS MURE, mure

Lista articolelor despre BUDINCA GRIS MURE si mure pe AflaCum.ro

Articole despre BUDINCA GRIS MURE si mure

Citeste cele mai noi articole despre BUDINCA GRIS MURE si mure publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre BUDINCA GRIS MURE si mure, pe AflaCum.ro!

Budinca de gris cu mure reprezinta e un desert excelent, foarte usor de preparat. Poti inlocui murele cu alte fructe, dupa gust. Orice ai alege, rezultatul va fi unul delicios!

Ingrediente:

- 500 mililitri de lapte;

Murul este o specie de arbusti din familia rozaceelor foarte cunoscut pentru fructele sale cu efecte medicinale. Murele se pot consuma in stare naturala, sub forma de gemuri sau de siropuri. Pentru a putea creste un mur viguros si productiv in propria gospodarie, trebuie sa-l ingrijesti corespunzator. Taierile sunt esentiale in cazul acestui arbust!

Ce trebuie sa stii despre mur:

- in general, gasesti in magazinele de profil puiet la container(butasi de radacina);

Fructele mici se gasesc din plin pe tarabe, in aceasta perioada. Facem referire la mure, zmeura, afine sau coacaze. Te poti delecta cu ele in stare naturala, dar ai putea sa le gusti cu placere si in sezonul rece. Trebuie doar sa le congelezi. Iti aratam cum!

1. Curata fructele si spala-le( murele nu se spala sub jet, deoarece sunt fragile. Pune-le in strecuratoare si scufunda-le in apa de cateva ori).

2. Scurge bine apa, punanad fructele intr-o sita sau pe servetele absorbante.

Acest desert dulce se prepara din fructe si zahar, astfel ca pentru fiecare kilogram de mure se adauga unul de zahar.

Ingrediente:

- 1 kg mure,

- 1 kg zahar.

Se face la fel ca dulceata de fragi. Pentru a-i imbogati gustul, se adauga la fiert putina vanilie.

Ingrediente:

La o farfurie adanca, plina cu varf de fructe este nevoie de:

Acest desert racoros cu gust de inghetata si consistenta de dulceata se prepara la fel ca serbetul de fragi sau de zmeura.

Ingrediente:

- 1 pahar de zeama de mure,
- 1 kg zahar.

Mod de preparare:

Se storc printr-un tifon des murele coapte.

Se lasa sa se limpezeasca si se pune in tingirea de dulceata zaharul cu un pahar de zeama de mure.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa