Drivere, computere

Lista articolelor despre drivere si computere pe AflaCum.ro

Articole despre drivere si computere

Citeste cele mai noi articole despre drivere si computere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre drivere si computere, pe AflaCum.ro!

Computerele sunt aparate absolut necesare supravietuirii in societatea contemporana.

Multi angajatori si multe scoli cer cunostinte minime de utilizare a computerelor, cum ar fi redactarea de texte sau navigarea pe internet, utile pentru imprimarea unor documente sau intocmirea de proiecte. Insa capacitatea computerelor nu se limiteaza la actiunile enumerate.

Acestea pot fi folosite pentru a juca diferite jocuri, pentru divertisment sau ca si combine stereo. Insa, v-ati pus vreodata intrebarea cum functioneaza computerele? Ei bine, acestea urmeaza instructiunile unor programe, care sunt stocate in 0-uri si 1-uri pe hardrive  si pe driverul de CD ROM. Totul este in sistem binar, nu doar driverele. Sistemul binar contine instructiunile pentru hardware si partile fizice ale unui computer. Intelegerea hardware-ului este importanta pentru repararea, upgradarea si imbunatatirea computerului.

O data cu trecerea timpului, computerele si laptopurile functioneaza din ce in ce mai lent si se pot chiar bloca, datorita aglomerarii de informatii salvate sau din alte motive.

Iata cum se reseteaza un Mackbook Pro:

1. Resetarea Sistemului (PRAM)

Atunci cand ne cumparam un computer nou, ne asteptam ca acesta sa functioneze perfect, insa uneori nu este asa, deoarece exista anumite programe instalate fie de vanzator, fie de producator, care pot incetini procesul de functionare.

In acest caz este indicat sa reveniti la setarile din fabricare ale computerului, pentru ca acesta sa functioneze normal.

Iata cum se pot restabili setarile din fabricatie Dell Windows Vista:

Driverele sunt fisiere de configurare care ajuta hardware-ul si alte dispozitive sa functioneze si instalarea lor poate fi destul de dificila, daca nu se instaleaza in mod automat.

Iata cum puteti gasi si actualiza diferite drivere:

Gasirea driverelor:  

Driverele sunt parti ale software-ului unui computer, care permit unitatii centrale (CPU) a computerului sa comunice cu componentele instalate, cum ar fi imprimanta sau placa video.

Driverele video sunt de obicei specifice unui sistem de operare. Windows XP foloseste drivere diferite de Windows Vista sau Windows 7. Driverele pot fi uneori virusate sau invechite, asadar este util de stiut cum pot fi instalate.

Update automat al driverului in Windows:

Daca lucrati cu electronice si aveti o serie de alte aparate electrice, trebuie sa fiti atenti la expunerea la radiatii.

Deoarece cu totii folosim computere, telefoane mobile si alte aparate electrice este extrem de important sa va protejati si sa va minimalizati expunerea la astfel de radiatii daunatoare.

Iata cateva sfaturi despre cum puteti sa va pastrati sanatatea si sa va protejati impotriva radiatiilor emise de computere:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa