Galbenus ou, sos

Lista articolelor despre galbenus ou si sos pe AflaCum.ro

Articole despre galbenus ou si sos

Citeste cele mai noi articole despre galbenus ou si sos publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre galbenus ou si sos, pe AflaCum.ro!

Daca doriti un sos pentru o friptura de vita sau pentru fructe de mare, atunci cea mai buna alegere pe care o puteti face este sosul tartar.

Pentru a face reteta de sos tartar aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 2 galbenusuri ou,
- 1 lingurita mustar,
- 200 g ulei,
- 1/2 lingurita otet sau zeama de lamaie,
- sare, 1 castravete mic in otet,
- 1 lingura arpagic tocat,
- cateva frunze de patrunjel (se pot adauga si capere)

Ti-e pofta de niste coaste de porc gatite ca la restaurant, sa se desfaca de pe os si sa se topeasca in gura? Citeste mai departe pentru a afla cum sa gatesti coaste de porc delicioase.

Pasul 1: pregatirea.

Trage membrana de pe coaste. Coastele le cumparam cu o membrana albicioasa, situata pe partea inferioara a carcasei, care se mesteca greu daca o pastrati. Este usor de scos: doar pune degetele sub membrana si trage. Foloseste un cutit daca ai nevoie de ajutor.

Sosurile enchilada vegetariene sunt extrem de sanatoase si pot fi consumate in timpul postului, alaturi de diferite preparate.

Iata cum se prepara:  

Ingrediente

In loc de ketch-up sau mustar poti prepara in propria bucatarie un sos picant de rosii obtinute din tomate proaspete sau bulion.

Ingrediente:

- 4 kg rosii
- 2 linguri piper negru
- boia de ardei iute
- sare
- radacina sau frunze de la o telina
- tarhon, otet de vin (optional).

Daca ai preparat pana acum legume in stil grecesc, incearca si o reteta cu vinete portugheze.

Ingrediente:

- 4 vinete mijlocii,
- 150 grame branza,
- 2 linguri de faina,
- 2 linguri de untura,
- 2 cepe,
- 500 grame rosii,
-  un fir de usturoi,
- cimbru, dafin, sare, piper,
-  o lingurita de zahar,
- o lingura de unt,
- o lingurita de pesmet.

Mod de preparare:

Vinetele cu branza la cuptor pot fi servite la dejun sau la cina, ca aperitiv.

Ingrediente:

- 3 vinete mijlocii,
- 3 linguri de faina,
- 4 linguri de unt sau untura,
- 1 1/2 ceasca cu lapte,
- 100 grame branza,
- sare,
- o lingurita de pesmet,
- unt proaspat (cat o nuca).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Desi au o consistenta mai putin placuta, atunci cand stii sa le prepari ca la carte, bamele...
O mancare usoasa, cu gust dulceag este aceasta reteta cu multi morcovi, ceapa si galbenus de ou. ...
Mancarea de telina este un preparat cu legume si sos. Iata cum se prepara: Ingrediente: - 6...
Din morcovi se poate prepara o mancare cu sos de smantana care poate fi servita ca atare...
Ciupercile pot fi preparate fierte, la cuptor sau pe gratar in fel si chip. Daca vrei sa...
O mancare cu sos foarte gustoasa care se poate asezona cu carne sau legume sunt galustele de...