Instalare, software

Lista articolelor despre instalare si software pe AflaCum.ro

Articole despre instalare si software

Citeste cele mai noi articole despre instalare si software publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre instalare si software, pe AflaCum.ro!

In prezent, multi furnizori de software ofera programe antivirus gratuite, iar adeseori utilizatorilor le este greu sa aleaga unul potrivit, deoarece majoritatea ofera caracteristici complicate sau greu de inteles.

Multi furnizori de astfel de programe cer cumpararea serviciilor lor, dupa o anumita perioada de folosire a acestora.

Asadar, este bine sa luati in considerare urmatoarele lucruri, atunci cand evaluati programele antivirus gratuite:

Daca ai un calculator vechi, depasit de noile cerinte, nu il arunca! Cu doar 25 dolari(aproximativ 108 lei), poti cumpara un program care sa-l transforme intr-un PC performant!

O companie americana a anuntat lansarea unui pachet software, care va face minuni cu PC-ul tau vechi! Pus pe un mic stick USB, acest soft va creste vizibil rapiditatea computerului care pana acum se misca precum un melc!

Pentru 24,99 dolari, stick-ul USB al companiei Xtra-PC ruleaza un sistem complet nou de operare, neafectand datele personale. Noul sistem va permite sa vizionezi filme, sa asculti muzica, sa joci unele jocuri populare si sa folosesti anumite documente.  Softul poate fi utilizat chiar daca PC-ul cel vechi nu mai are hard disk! Cum e posibil? Programul ruleaza direct de pe USB si se instaleaza numai in memoria RAM.

Daca sunt folosite timp indelungat, computerele nu mai functioneaza la viteza de odinioara si pot aparea tot felul de probleme.

Iata cum puteti sa faceti ordine in computer si cum puteti scapa, in mod gratuit, de problemele legate de acesta:

Updati-va software-ul, ori de cate ori computerul va solicita aceasta actiune. Acest lucru este valabil si pentru antivirus, curatarea discului si update-urile legate de securitate. De asemenea este indicat sa va updatati browserul, deoarece noile editii contin upgrade-uri de securitate. Updatarea software-ului va ajuta sa preveniti eventualele probleme, inainte ca acestea sa apara.

Daca doriti sa faceti copii ale filmelor preferate, pentru a nu uza prea tare DVD-urile originale, tot ce trebuie sa faceti este sa le inscriptionari pe alte DVD-uri.

Iata cum puteti inscriptiona un film pe DVD:

Alegeti un software de inscriptionare, cum ar fi DVDShrink (gratuit) sau Nero (pret moderat), care sunt usor de utilizat.

Exista o serie de aplicatii legate de formatul PDF al documentelor.

Unele dintre acestea pot transforma anumite fisiere in PDF sau invers, iar altele deschid si citesc fisiere PDF. Pentru a imparti un document PDF in fisiere multiple, aveti nevoie de un software care poate crea si edita fisiere PDF, dupa cum urmeaza:

Folositi un creator PDF. Instalati un astfel de software, lansati si deschideti un anumit document. Cea mai populara aplicatie de acest gen este Adobe Acrobat ( a nu se confunda cu Adobe Reader, care doar citeste PDF-urile).  

Acest articol iti prezinta pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru instalarea sitemului de operare Windows 7 si este destinat in mod special incepatorilor, dar nu numai.

Asigura-te ca hard-disk-ul nu contine date sau informatii importante pe care nu doresti sa le pierzi. In aces caz este indicat sa le salvezi.

Pasi de urmat pentru instalarea Windows 7

Porneste computerul si apasa tasta Del sau F2 (in functie de tipul placii de baza) pentru a accesa BIOS-ul.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iata ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand doriti sa alegeti un antivirus sau un program...
Driverele sunt parti ale software-ului unui computer, care permit unitatii centrale (CPU) a computerului sa comunice cu...
Cel mai usor mod de a da share unei conexiuni si unor resurse intr-o retea de acasa...
Este obligatoriu sa cumparam muzica prin mijloace media legale. Una dintre posibilitati este Apple iTunes. Puteti folosi...
Daca, din diverse motive, iti doresti sau ai nevoie sa iti inregistrezi convorbirile telefonice, dar nu stii...
In ultimii ani, internetul a capatat o importanta imensa in vietile fiecaruia dintre noi. Il folosim pentru...