Mancare legume, carne vita

Lista articolelor despre mancare legume si carne vita pe AflaCum.ro

Articole despre mancare legume si carne vita

Citeste cele mai noi articole despre mancare legume si carne vita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre mancare legume si carne vita, pe AflaCum.ro!

Cati dintre voi nu ati ramas cu gandul la acel gulas de neuitat, pe care l-ati mancat la ultima vizita in Transilvania?! Numai ca prin alte parti ale tarii e destul de greu sa gasesti ceva cat de cat asemanator.

Asa ca, de ce sa nu ne apucam sa gatim gulas unguresc in propria bucatarie, daca avem la indemana toate ingredientele necesare? Nu e atat de complicat!

Gulasul este o mancarica de legume cu carne de vita mai subtire sau o supa groasa, dar pentru a avea gustul din Ardeal trebuie sa stiti cateva trucuri.

Iata de ce aveti nevoie si cum trebuie procedat (pentru 6 portii):

Ingrediente:

Iti prezentam, astazi, o salata speciala, care merge in orice sezon, desi este o traditie pe masa de Revelion a romanilor. Ne referim la salata Perla Neagra.

Salata Perla Neagra. Ai nevoie de:

- 200 grame de carne de vita;

Astazi, iti prezentam o reteta care se prepara din batrani, mai ales in zona Ardealului. Ne referim la ciorba de burechite, o mancare traditionala care va fi gata cam in doua ore. Gospodinele sa ramana, asadar, pe receptie.

Ingrediente:

- 300 grame de carne de vita macinata de 2 ori prin sita fina;

Exista o serie de alimente, ce trebuie excluse din alimentatie, deoarece sunt daunatoare pentru sanatate, putand provoca diferite boli.

Iata 7 alimente care trebuie evitate:

1. Rosiile in conserva sunt contraindicate, deoarece cutiile de aluminiu contin chimicale, ce pot produce boli de inima, diabet si obezitate.

O mancare de legume delicioasa pentru vegetarieni sau pentru o zi de post este prazul cu masline.

Ingrediente:

- o legatura buna de praz,
- 150 grame masline,
- 3 Iinguri de ulei,
- o lingurita de faina,
- o lingura de bulion,
- o lingurita de otet,
- sare.

Pentru chiftelele cu sos de rosii se foloseste doar carne de vita sau in amestec cu porc si miel.

Ingrediente:

- 750 g carne macra,
- o ceapa miilocie,
- o felie de paine,
- un morcov,
- un cartof,
- un ou (sau o ligura de faina),
- sare, piper,
- verdeata tocata,
- 2 Iinguri de pesmet,
- 100 g untura.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru amatorii de peste conservat, ruladele mici cu sardele sunt o optiune savuroasa pentru pranz sau cina,...
Pentru rulada umpluta cu ficat se foloseste carne de vita. Ingrediente: - un kg carne de vaca,...
Tuslamaua de burta este o mancare cu sos obtinuta din carne de vita la care se adauga...
Consumati in special la traditionala masa de Craciun, carnatii pot fi cumparati din comert sau preparati in...
Daca nu sunteti vegetarieni si nu este zi de post, ghiveciul cu legume poate fi asezonat cu...
Varza acra cu carne de vita sau porc se prepara in sezonul rece cand se pune varza...