Papricas, sos

Lista articolelor despre papricas si sos pe AflaCum.ro

Articole despre papricas si sos

Citeste cele mai noi articole despre papricas si sos publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre papricas si sos, pe AflaCum.ro!

De origine maghiara, papricasul de pui cu galuste din faina este apreciat tot mai des si de gurmanzii din tara noastra.

Ingrediente:

- 2 pui mijlocii,
- 2 cepe,
- o lingura de untura,
- o lingurita de faina,
- o lingurita de paprica.

Carnea de porc ramane in topul preferintelor romanilor. Sunt nenumarate retete care contin acest tip de carne, multe dedicate sarbatorilor de iarna. Nu despre una dintre acestea vom scrie astazi, ci despre o reteta care se preteaza perioadei de primavara, mai exact lunii mai. Este vorba despre papricasul de porc.

Ai nevoie de o jumatate de ora pentru a gati papricas de porc. Specialistii in bucatarie considera ca aceasta reteta este de dificultate medie.

Ingrediente:

Ti-e pofta de niste coaste de porc gatite ca la restaurant, sa se desfaca de pe os si sa se topeasca in gura? Citeste mai departe pentru a afla cum sa gatesti coaste de porc delicioase.

Pasul 1: pregatirea.

Trage membrana de pe coaste. Coastele le cumparam cu o membrana albicioasa, situata pe partea inferioara a carcasei, care se mesteca greu daca o pastrati. Este usor de scos: doar pune degetele sub membrana si trage. Foloseste un cutit daca ai nevoie de ajutor.

Sosurile enchilada vegetariene sunt extrem de sanatoase si pot fi consumate in timpul postului, alaturi de diferite preparate.

Iata cum se prepara:  

Ingrediente

In loc de ketch-up sau mustar poti prepara in propria bucatarie un sos picant de rosii obtinute din tomate proaspete sau bulion.

Ingrediente:

- 4 kg rosii
- 2 linguri piper negru
- boia de ardei iute
- sare
- radacina sau frunze de la o telina
- tarhon, otet de vin (optional).

Daca ai preparat pana acum legume in stil grecesc, incearca si o reteta cu vinete portugheze.

Ingrediente:

- 4 vinete mijlocii,
- 150 grame branza,
- 2 linguri de faina,
- 2 linguri de untura,
- 2 cepe,
- 500 grame rosii,
-  un fir de usturoi,
- cimbru, dafin, sare, piper,
-  o lingurita de zahar,
- o lingura de unt,
- o lingurita de pesmet.

Mod de preparare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O reteta cu legume diverse foarte apetisanta sunt vinetele impanate Ingrediente: - 6 vinete potrivite, - 4...
Desi au o consistenta mai putin placuta, atunci cand stii sa le prepari ca la carte, bamele...
Mancarea de telina este un preparat cu legume si sos. Iata cum se prepara: Ingrediente: - 6...
Din morcovi se poate prepara o mancare cu sos de smantana care poate fi servita ca atare...
Ciupercile pot fi preparate fierte, la cuptor sau pe gratar in fel si chip. Daca vrei sa...
O mancare cu sos foarte gustoasa care se poate asezona cu carne sau legume sunt galustele de...