Portii mancare, reguli dieta

Lista articolelor despre portii mancare si reguli dieta pe AflaCum.ro

Articole despre portii mancare si reguli dieta

Citeste cele mai noi articole despre portii mancare si reguli dieta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre portii mancare si reguli dieta, pe AflaCum.ro!

Scaderea in greutate nu este un lucru usor, insa acest obiectiv  poate fi realizat urmand 10 reguli ale unei diete de succes, dupa cum urmeaza:

1. Urmati un plan de pierdere in greutate realist, deoarece daca va propuneti niste teluri imposibile, cu siguranta veti da gres. Nu va puneti in minte doar ca doriti sa slabiti 10 kilograme, de exemplu, ci stabiliti-va niste scopuri masurabile, exacte si cronometrate, cum ar fi sa urcati pe scari, in loc sa luati liftul, sa mergeti pe jos 30 de minute pe zi, sa renuntati la alimentele nesanatoase sau bogate in calorii sau sa nu mai mancati deloc dupa 6 seara.

2. Tineti sub control portiile de mancare, deoarece consumul unei cantitati corecte de mancare este esential in scaderea in greutate.

Portiile prea mari de mancare pot duce la obezitate si la diferite boli adiacente.

Iata cum puteti sa le controlati:

Prima metoda este aceea de a folosi o farfurie mai mica, pentru a putea controla cu usurinta portiile de mancare. In acest fel veti avea impresia ca mancati o cantitate mai mare de mancare, cand de fapt este exact invers.

Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul rand pentru ca purifica organismul.

Regulile dietei cu apa sunt usor de urmat, iar principiul de baza consta in consumul ridicat de apa.

Pasi de urmat:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.