Rinichi vitel, sos mustar

Lista articolelor despre rinichi vitel si sos mustar pe AflaCum.ro

Articole despre rinichi vitel si sos mustar

Citeste cele mai noi articole despre rinichi vitel si sos mustar publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rinichi vitel si sos mustar, pe AflaCum.ro!

La fel ca si antricoatele de vaca, rinichii de vitel se pot asezona cu sos de mustar.

Ingrediente:

- 2 rinichi de vitel,
- o lingura de unt topit,
- 50 g unt proaspat,
- un paharel de vin,
- o lingurita de mustar,
- o lingurita de patrunjel verde tocat,
- o lingurita zeama de lamaie,
- sare, piper.

Gogosari in sos de mustar - o reteta foarte simpla pe care orice gospodina si-ar dori sa o cunoasca. Cat despre gust? Probabil, niciunul dintre voi nu se va declara nemultumit de el. Sa vedem despre ce este vorba.

Ingrediente:

- 2 kg gogosari(curatati);

Antricoatele de vita fripte in ulei sau untura se pot servi impreuna cu sos de mustar.

Ingrediente:

- 6 antricoate,
- 2 linguri de mustar,
- o ceasca zeama de carne,
- 150 g ciuperci,
- o ceapa mijlocie,
- 2 linguri de unt,
- 2 linguri de ulei,
- un pahar de vin rosu,
- sare.

Mod de preparare:

Dupa ce ati spalat rinichii in mai multe ape si le-ati taiat partea alba, ii puteti pregati pentru prajire.

Ingrediente:

- 2 rinichi de vitel,
- o lingura de untura sau ulei,
- sare,
- 12 feliute de paine,
- o lingura de unt.

Pentru a va bucura de savoarea acestui preparat culinar, este indicat sa spalati rinichii in apa rece si sa scoateti grasimea din mijloc care este vinovata de mirosul patrunzator al rinichilor.

Ingrediente:

- un rinichi de vitel,
- 250 g ciuperci,
- 3 cepe mijlocii,
- 2 linguri de unt sau untura,
- o lingurita de faina,
- o ceasca zeama de carne sau apa,
- o lingurita de bulion,
- un paharel de vin,
- sare, piper.

Rasolul de vita se fierbe in apa rece impreuna cu o lingura de grasime si una de faina ca picioarele sa ramane albe la fiert.

Ingrediente:

- 3 - 4 picioare de vitel (circa 1,5 kg),
- 2 litri apa,
- o lingura de otet,
- o foaie de dafin,
- un patrunjel,
- sare.

Mod de preparare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.