Salau, rasol

Lista articolelor despre salau si rasol pe AflaCum.ro

Articole despre salau si rasol

Citeste cele mai noi articole despre salau si rasol publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre salau si rasol, pe AflaCum.ro!

Rasolul de stiuca se prepara similar cu salaul rasol.

Pentru aceasta reteta de peste fiert si asezonat cu zarzavaturi de supa si condimente aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

- O stiuca cam de 1,5 kg,

Salaul este un peste de apa dulce care poate fi gatit fiert, sub forma de rasol, dar si cu sos de maioneza.

Iata cum se prepara:

Ingrediente

- 1 salau de aproximativ 1,5 kg,

Salaul este un peste apreciat pentru carnea sa alba, frageda, gustoasa si fara prea multe oase.

Acest peste de apa dulce si usor salmastra se caracterizeaza prin corpul alungit, spatele de culoarea cenunusiu-verzuie si abdomenul argintiu, capul lung si ochii mari si gura cu o multime de dinti mici.

Carnea sa cu gust delicios se poate prepara in multe variante.

Iata cum l-au gatit cunoscatorii: salau la cuptor, salau in crusta de bere, file de salau pane, salau cu smantana, salau cu ciuperci, plachie de salau, salau in folie, rasol de salau cu mujdei de usturoi.

Ingrediente:

- 1 salau cam de 1,5 kg,

- ceapa,

- zarzavat de supa,

- 1 paharel de otet,

- 2 l apa,

- 1 frunza de dafin,

Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada, cand legumele sunt ieftine si se gasesc pe tarabe din plin.

Ingrediente:

- 1 kilogram de salau;

Budinca de peste este un preparat gustos si hranitor care se serveste la cina. Pentru aceasta reteta rapida puteti folosi stiuca sau salau.

Ingrediente:

- 1 kg peste,

Rasolul de gaina poate fi folosit la supa, ciulama sau pilaf.El se poate servi ca atare, dupa ce a fiert impreuna cu zarzavatul de supa, impreuna cu garnitura de legume.

Deoarece gaina este mai gustoasa decat puiul, desi fierbe mai mult, un rasol de gaina cu piure de cartofi si salata verde poate constitui un pranz dietetic, dar savuros.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Picioarele de vitel sau rasolul de vita se consuma fiert impreuna cu sos si ciuperci calite in...
Rasolul de vita se fierbe in apa rece impreuna cu o lingura de grasime si una de...
Scrumbia este un peste pelagic care traieste in bancuri in mare, in apropiere de tarmuri. Fiind pesti...
Nisetrul face parte din familia sturionilor alaturi de cega si se prepara in mod asemanatos ca si...
Peste de apa dulce, linul poate fi intalnit pe fundul apelor cu un curs domol. La noi...
Morunul este cel mai mare peste din categoria sturionilor. Acesta este apreciat atat pentru carnea sa gustoasa,...