Toba, reteta

Lista articolelor despre toba si reteta pe AflaCum.ro

Articole despre toba si reteta

Citeste cele mai noi articole despre toba si reteta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre toba si reteta, pe AflaCum.ro!

Pentru aceasta reteta se folosesc aceleasi ingrediente ca la toba de casa, numai ca se adauga si sange proaspat de la porcul taiat pentru Craciun.

Mod de preparare:

Se pun la fiert, intr-un vas cu apa rece, falcile si bucatile grase de la cap, urechile bine curatite, bucati de sorici, limba, inima, rinichiul, impreuna cu 2 - 3 foi de dafin si putina sare.

Se fierb numai pe jumatate. Dupa ce s-au racorit, se taie toate in feliute lungi si subtiri, iar limba si rinichii in bucati ceva mai mari.

Toba nu lipseste de pe masa romanilor in perioda Craciunului. Cu siguranta, cei mai multi ati auzit de toba de porc. Exista, insa, o alternativa la fel de gustoasa, pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, nu pot sa nu vor sa consume carne de la Ghita: toba de pui!

Astazi, iti prezentam o reteta de toba simpla, astfel incat poate fi facuta si de gospodinele de la oras. Inainte de a te apuca de treaba, nu uita sa alegi un recipient de suc cu forma rotunda pentru a da forma rotunda tobei.

Ingrediente:

Odata ce ai incercat sa faci acest aluat de pizza acasa, vei observa care este diferenta fata de cel cumparat din comert. Vei observa, de asemenea, cat de usor este sa faci acest aluat.

Ingrediente:
- 2/3 cana de apa calda (165 ml) de apa calda in jur de 38 grade C
- 1 lingurita (5 ml) de zahar
- 1 lingurita (5 gr) de drojdie
- ½ lingura de sare
- 1 lingura (15 ml) de ulei de masline 2 cani + 1 ling.(250 gr.) de faina

Pasii de urmat
1. Pune apa calda intr-un bol. Adauga drojdia si zaharul. Amesteca usor si lasa la odihna timp de 5 pana la 10 minute, pana cand drojdia se activeaza prin formarea unei spume . Apoi adauga sarea si uleiul.

Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi iti spunem care sunt pasii corecti pentru marinarea carnii de porc.

Ingredientele acide folosite la marinarea muschiului de porc ajuta carnea sa se fragezeasca si ajuta aromele sa penetreze carnea. Carnea de porc poate fi inmuiata in sos de la 2 ore pana la 12 ore.

Toate marinatele bune au mai multe componente de baza, care in combinatie produc gustul excelent si de calitate.

Ti-e pofta de niste coaste de porc gatite ca la restaurant, sa se desfaca de pe os si sa se topeasca in gura? Citeste mai departe pentru a afla cum sa gatesti coaste de porc delicioase.

Pasul 1: pregatirea.

Trage membrana de pe coaste. Coastele le cumparam cu o membrana albicioasa, situata pe partea inferioara a carcasei, care se mesteca greu daca o pastrati. Este usor de scos: doar pune degetele sub membrana si trage. Foloseste un cutit daca ai nevoie de ajutor.

Cotletul de porc este o optiune delicioasa, rapida pentru mesele din cursul saptamanii sau pentru ocazii speciale deopotriva. Carnea de porc este o carne versatila, care are un gust minunat, cu o varietate de combinatii de arome si metode de gatit.

Mai jos va prezentam patru modalitati in care puteti gati cotletul de porc!

Timp de pregatire: 5 minute

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Laptele cu turmeric este o bautura ayurvedica traditionala, benefica pentru sanatatea si energizarea intregului organism. Laptele cu...
Untul de arahide este un aliment bogat in proteine, ce va confera energie pentru intreaga zi, in...
Inghetata pe bat cu pepene verde, limeta si tequila este un rasfat racoritor, pentru adulti, in zilele...
Friganelele sau french toast sunt ideale pentru micul dejun, pranz sau cina, fiind preferate atat de copii,...
Petele maro de pe fata apar mai frecvent la oamenii varstnici, la femeile insarcinate sau in urma...
Daca va plac torturile de ciocolata, insa nu va incumetati sa faceti unul, deoarece vi se pare...