Vin fiert, prune uscate

Lista articolelor despre vin fiert si prune uscate pe AflaCum.ro

Articole despre vin fiert si prune uscate

Citeste cele mai noi articole despre vin fiert si prune uscate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vin fiert si prune uscate, pe AflaCum.ro!

Vinul fiert se consuma in sezonul rece in combinatie cu fructe de toamna (mere, gutui), dar si cu prune uscate.

La aceste ingrediente se pot adauga cuisoare, scortisoara si coaja de portocale sau lamaie.

In combinatie cu prune uscate, la vinul fiert se mai adauga urmatoarele ingrediente:

Prunele sunt grozave, indiferent daca sunt consumate in stare naturala, uscate sau fosolite in gemuri si compoturi. Azi, iti vom prezenta o reteta de uscare a prunelor. E foarte simpla si nu implica folosirea zaharului.

Cum sa usuci prunele. Ingrediente:

- prune dulci, mari, dar nu moi in totalitate(dintr-un kilogram de prune fresh vei obtine circa 300 grame de prune uscate);

Sarbatorile de iarna au trecut, vremea rece se mentine! Asa ca vinul fiert ramane o optiune pentru multa lume. Daca vrei sa gusti un vin fiert pe care sa nu-l uiti niciodata, urmareste retetele de mai jos.

RETETA 1

Ai nevoie de:

Laxativele ajuta persoanele constipate sa aiba un scaun normal si sunt recomandate penstru tratarea si prevenirea acestei afectiuni, ce reprezinta o grava problema digestiva.

Laxativele naturale sunt alimente ce contin o cantitate mare de fibre si apa. Iata 10 alimente ce actioneaza ca laxative naturale:

1. Semintele de in sunt un extraordinar laxativ natural si contin acizi grasi omega 3, ce promoveaza sanatatea intregului sistem digestiv, contribuind la un scaun regulat. Adaugati 2 lingurite de seminte de in intr-un pahar cu apa si consumati acest amestec de 2 ori pe zi, o data inainte de culcare si o data in timpul zilei.

Orezul cu prune uscate este un preparat dulce care se poate servi ca desert la masa de pranz sau la cina.

Ingrediente:

- 250 g prune uscate,
- 3 linguri zahar,
- 1/2 ceasca orez,
- o lingura unt.

Iarna, cand e frig si simti nevoia sa te incalzesti cu o bautura calda si aromata, poti prepara vin fiert cu diverse arome.

Iata o combinatie parfumata pentru 4 cesti de vin fiert.

Ingrediente:

- 1 litru vin,
- 250 grame zahar,
- 4 cuisoare,
- o bucatica scortisoara,
- o bucatica coaja de lamaie/portocala, dupa gust.
- optional felii de mere sau gutui.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Preparate cu orez, prunele uscate mai pot fi combinate si cu carne de vita. Iata cum se...