Zarzavat, morcovi

Lista articolelor despre zarzavat si morcovi pe AflaCum.ro

Articole despre zarzavat si morcovi

Citeste cele mai noi articole despre zarzavat si morcovi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre zarzavat si morcovi, pe AflaCum.ro!

Din categoria zarzavaturilor pentru ciorba fac parte morcovii, ardeii grasi si fasolea verde.

In cantitati mari, zarzavatul se usuca in cuptoare anume de uscat. Pentru trebuintele casei se poate, cu oarecare grija, usca si pe gratare in cuptorul de la aragaz.

Cum se aleg morcovii supusi uscarii?

Ai pus morcovi pentru prima oara, dar recolta nu te-a satisfacut? Cel mai probabil, ai gresit ceva in cresterea acestor radacinoase minunate. Nu trebuie sa muncesti prea mult pentru a obtine un pat de morcovi mari, dulci si netezi, ci doar sa cunosti cateva trucuri care tin de semanare si apoi de rarire!

Trucuri pentru o recolta bogata de morcovi:

1. Facilitarea cresterii prin obtinerea de rasaduri mai rapide:

Din pacate, din ce in ce mai multi oameni sunt diagnosticati cu cancer, pe zi ce trece.

Exista o serie de remedii, care pot preveni aparitia acestei boli. Iata un remediu naturist impotriva cancerului, usor de preparat si foarte eficient:

Ingrediente:
• 1/2 kg de morcovi;
• 1/2 kg de sfecla rosie;
• O mana de caise uscate;
• O mana de stafide;
• O lingurita de miere.

Desi modul ideal de a va hidrata in mod corespunzator este prin consumul de apa, puteti alege si o serie de alimente hidratante, dupa cum urmeaza:

- Consumati castraveti, deoarece acestia contin foarte multa apa.

- Hidratati-va organismul prin consumul de salata iceberg.

Pentru aceasta reteta este necesar sa folosim morcovi tineri numiti si carote.

Ingrediente:

- 1 kg morcovi (carote),
- 2 linguri de unt,
- 2 cesti zeama de carne sau apa,
- 2 linguri rase zahar,
- sare.

O mancare usoasa, cu gust dulceag este aceasta reteta cu multi morcovi, ceapa si galbenus de ou.

Ingrediente:

- o kg morcovi,
 -3 cepe,
- 2 linguri de unt sau untura,
- o lingurita de zahar,
- o lingurita de faina,
- 2 cesti zeama de carne sau apa,
- un galbenus,
- sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Musacaua este o mancare gustoasa care se prepara din mai multe straturi de cartofi in combinatie cu...
Supa de morcovi, ca si toate supele de zarzavat, se poate pregati, in lipsa de zeama de...
Comparativ cu supa de zarzavat din bucataria traditionala romaneaca, supa frantuzeasca de zarzavat foloseste in plus varza,...
Daca copiii dumneavoastra mananca prea multe mancaruri nesanatoase, riscul aparitiei diabetului si a afectiunilor de inima este...
Supa de pasare se poate obtine dupa preferinte din gaina, pui sau curcan, cu deosebirea ca pasarea...
Poate ca limba cu masline este cea mai cunoscuta reteta preparata la noi. Totusi, pentru cei care...