Zoledronic acid Teva Pharma, prospect

Lista articolelor despre Zoledronic acid Teva Pharma si prospect pe AflaCum.ro

Articole despre Zoledronic acid Teva Pharma si prospect

Citeste cele mai noi articole despre Zoledronic acid Teva Pharma si prospect publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre Zoledronic acid Teva Pharma si prospect, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Zoledronic acid Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Zoledronic acid Teva se poate utiliza pentru prevenirea complicatiilor osoase la adultii cu cancer avansat care afecteaza osul.

Zoledronic acid Teva

Citeste prospectul medicamentului Zoledronic acid Teva Pharma si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Zoledronic acid Teva Pharma se utilizeaza în tratamentul osteoporozei (o boala care fragilizeaza oasele) la femeile aflate în postmenopauza si la barbati

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Zoledronic acid Teva Pharma. Documentul explica modul în care Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Zoledronic acid Teva Pharma.

Armurariul sustine sanatatea ficatului si vezicii biliare, este uport pentru buna functionare a ficatului si pentru eliminarea substantelor toxice din organism.

Ingrediente: fructe de armurariu (Silybi marini fructus).

Efect: hepatoprotector si hepatoregenerator, antihepatotoxic, tonic-amar, coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), decongestiv, antiinflamator, antioxidant.

Citeste prospectul medicamentului Vaccin piocianic (pseudomonas aeruginosa) polivalent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In profilaxia infectiilor piocianice in unitatile cu risc mare de infectie.

Prezentare:

Citeste prospectul medicamentului Vaccin stafilococic, pentru tratamentul acneei si al foliculitei stafilococice si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In tratamentul acneei si al foliculitei provocate de Staphylococcus epidermidis.

Prezentare:

Citeste prospectul medicamentului Vasovist 0,25 mmol/ml, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Vasovist este un mediu de contrast injectabil care permite obtinerea unor imagini diagnostice mai clare ale vaselor sanguine de la nivelul abdomenului sau de la nivelul membrelor.

Este furnizat sub forma unei solutii gata preparate, ambalate intr-un flacon din sticla, cu o concentratie de 250 de micromoli pe mililitru. Medicamentul este administrat prin injectare intravenoasa rapida (numai de catre personal medical).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului XVoltaren, 100 mg supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Xefo Rapid 8 mg comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum...
Citeste prospectul medicamentului Yttriga si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Yttriga este un...
Citeste prospectul medicamentului Zoladex LA Implant si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Zoladex...
Citeste prospectul medicamentului Zoledronic acid Actavis si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Zoledronic...
Citeste prospectul medicamentului Zomaristsi afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Zomarist este un medicament...