Casa

Esti o persoana priceputa la toate? Iti place sa repari singur lucrurile prin casa? Citeste sfaturi utile despre cum poti face singur diverse lucruri prin casa luandu-ti masurile de siguranta potrivite inainte de inceperea lucrului.

Petele de ciocolata sunt greu de indepartat de pe haine si de pe diferite tesaturi. Iata 4 metode prin care puteti face acest lucru:

Poliuretanul este un lac sintetic, folosit pentru finisarea si sigilarea lemnul, fiind ideal pentru podele si mobila din lemn, deoarece este mai rezistent la zgarieturi, decat alte produse similare naturale.

Cu toti avem de-a face cu mirosurile neplacute din casa, din cauze diferite. Iata cateva metode prin care puteti scapa de ele:

Oricine poate croseta cu usurinta un fular, fara costuri exagerate si fara a depune un efort prea mare. Iata cum se croseteaza un fular multicolor:

Petele de grasime de pe haine pot aparea cu usurinta, insa sunt destul de greu de scos. Iata cateva sfaturi in acest sens:

Daca observati ca apa, din chiuveta sau cada nu se scurge in mod corespunzator, inseamna ca acestea sunt infundate.

Prepararea produselor de curatenie acasa prezinta o serie de avantaje, cum ar fi faptul ca stiti de ingrediente contin si puteti evita mirosurile intepatoare, rezidurile neplacute si iritantii ce provoaca alergii.

Scurgerile de la cada sau de la chiuveta sunt greu de desfundat si de obicei necesita interventia unui instalator sau folosirea unor solutii speciale.

Cel mai mare consum de apa dintr-o gospodarie se inregistreaza atunci cand tragem apa la toaleta.

Temperaturile ridicate din timpul verii pot crea o senzatie de disconfort, ce poate impiedica buna functionare a organismului si implicit intreprinderea activitatilor de zi cu zi.

Camerele cu putine ferestre sau instalatii electrice pot parea mici si intunecoase.

Este bine sa avem intotdeauna la indemana o rezerva de apa potabila, pentru orice eventualitate.

Folosita in bucatarie de parinti si bunici la prepararea ciorbelor si a altor feluri de mancare, sarea de lamaie are mai multe intrebuintari de care nici nu stiai.

Multi oameni nu stiu ca masina de spalat vase trebuie curatata la randul ei, din cand in cand, deoarece buna functionara a acesteia poate fi afectata de depunerile de mizerie, rezultate in urma repetatelor spalari.

Iata cum puteti face o punga cu gheata, folosind lucruri la indemana din casa:

O data ce gandacii se instaleaza intr-o casa, pe langa faptul ca sunt greu de eliminat, acestia produc o serie de daune: ataca alimentele, strica obiecte ( carti, tapet, covoare) si electrocasnice si imprastie microbi in intreaga locuinta.

Oricui i se poate intampla sa incurce un marker special, a caror urme pot fi sterse, cu unul permanent.

Iata cateva metode prin care puteti deschide o sticla de vin fara tirbuson:

Desi sunt folosite de cupluri in cadrul unei cine romantice sau cu alte ocazii festive, lumanarile parfumate sunt la fel de toxice ca tigarile.

Prosoapele pot fi facute din trei tipuri de bumbac: egiptean, supima si standard.