Hobby

Esti pasionat de travel, sport, fitness sau masini? Iti place sa petreci timpul in gradina sau sa ai un animal? Aici afli cum poti face singur lucrurile care te intereseaza!

Gradina Auto&Moto Travel Sport Animale Fitness

Daca aveti de-a face cu un caine bolnav, care are nevoie de un tratament medicamentos, iata ce puteti face pentru a-l convinge sa inghita pastilele: 

Mutarea pomilor mari dintr-ul loc in altul poate fi un lucru destul de dificil, insa va poate aduce satisfactii, daca invatati sa-i replantati corect, marindu-le, astfel, sansa de supravietuire si de rodire in noul mediu.

Cainii nu pot exprima in cuvinte faptul ca sunt bolnavi, insa exista o serie de simptome care pot indica acest lucru, printre care se numara si febra.

Flexibilitatea este foarte importanta in timpul exercitiilor fizice, deoarece reduce efortul depus. Iata cum puteti deveni flexibili cu un minim de efort:

Iata ce pasi trebuie sa urmati daca doriti sa aclimatizati niste pesti intr-un acvariu nou:

Exista mai multe tipuri de exercitii fizice, care au diferite rezultate.

Mersul pe motocicleta poate fi o experienta ce da senzatie de libertate, insa este de asemenea un sport foarte periculos.

Daca doriti sa va luati un animal de companie si optati pentru un acvariu cu pesti, iata ce trebuie sa stiti despre intretinerea acestora:

Exercitiile cardio sau cardiovasculare maresc ritmul cardiac si intensitatea respiratiei.

Daca respirati corect in timp ce alergati, veti  fi mai rapizisi veti evita crampele musculare.

Daca nu va permiteti o masina noua, atunci este indicat sa vi-o mentineti pe cea veche in stare buna de functionare.

Pasarile pe post de animale de companie pot schimba total viata stapanilor.

Daca nu va place sa purtati ochelari speciali atunci cand mergeti la piscina, iata niste sfaturi despre cum puteti sta cu ochii deschisi sub apa:

Dresarea pasarilor pentru a sta pe degetul unei persoane este un proces ce presupune timp si rabdare, precum si construirea increderii pasarii in stapan si formarea unei legaturi intre cei doi.

Ai incercat pana acum metodele conventionale pentru indepartarea puricilor sau a capuselor si niciuna nu a avut efect sau prietenul tau patruped are sistemul imunitar compromis?

Pluta pe spate este o modalitate ideala de a va relaxa in apa, fara a depune efort.

Condusul unei masini cu cutie manuala de viteze poate fi mai dificil decat cel al uneia cu cutie, insa are anumite avantaje.

Atunci cand va aflati la volan este indicat sa conduceti in siguranta si sa respectati regulile de circulatie, deoarece orice mica neatentie poate duce la urmari grave.

Majoritatea turistilor prefera plajele ca destinatie de vacanta.

Chiar daca poate parea simplu, jogging-ul este mai dificil decat ne-am putea inchipui.