Hobby

Esti pasionat de travel, sport, fitness sau masini? Iti place sa petreci timpul in gradina sau sa ai un animal? Aici afli cum poti face singur lucrurile care te intereseaza!

Gradina Auto&Moto Travel Sport Animale Fitness

Papagalii, sunt creaturi vii, dar multi oameni recunoasc cu greu faptul ca au nevoie, de asemenea, de ingrijire adecvata si ca se imbolnavesc la fel ca orice alta fiinta vie.

Exercitiile de baza pentru abdomennu sunt greu de facut, insa trebuie sa aveti grija daca aveti probleme de coloana.

In timp ce pisicile sunt cunoscute cum ca ar avea noua vieti, ele nu sunt totusi imune la  unele dintre cele mai comune boli care afecteaza  atat regnul felin cat si cel uman.

Papagalii sunt vorbareti naturali. Afla cum ii inveti sa vorbeasca!

Iti poti iubi cainele atat de mult incat ii oferi cea mai buna ingrijire posibila.

Parfumatul si deliciosul rozmarin este o planta minunata pe care o poti creste pe cont propriu, fie in casa, intr-un ghiveci sau afara, in gradina ta.

Uscarea merelor este o metoda usoara de conservare a acestora.

Masinile cu o cutie manuala de viteze pot fi conduce foarte usor, odata ce va obisnuiti cu schimbarea vitezelor.

Sa stii cum sa tunzi (emondezi) un piersic in mod corespunzator este esential pentru dezvoltarea plantei.

Taierea / tunderea copacilor sau emondarea stimuleaza cresterea, imbunatateste productia de fructe si da pomului forma unui pahar de vin.

Guppy – cine nu-i iubeste? Guppy sunt unii din cei mai colorati pesti tropicali de apa dulce din intreaga lume.

Sa-ti cresti propriul mar iti poate aduce mai multe beneficii: vei avea frumusete in gradina, fructe proaspete si sanatoase si bucuria de a-l vedea cum creste.

Guppy au culori frumoase, fete dragute si sunt usor de intretinut.

Pentru ca exercitiile fizice incluse in programul zilnic de training sa fie benefice pentru organism este indicat sa aveti un plan de antrenament:

Introducerea unui nou peste tropical in acvariul tau nu este la fel de directa ca si aruncarea lor intr-un nou mediu.

Daca esti o persoana careia ii plac muzeele mari, arta si arhitectura, atunci trebuie sa vezi Florenta.

Cand conduci pe distante mari, in special noaptea, deseori iti vine sa atipesti, in special dupa cate o zi lunga si obositoare.

Muschii spatelui fac o munca continua. Luarea de masuri preventive reduce in mare parte posibilitatea aspectului de cocosat, atat de infricosator, mai tarziu in viata.

Cand incepi sa inveti despre aclimatizarea unui peste intr-un acvariu nou, trebuie sa stii ca sunt cativa pasi pe care trebuie sa-i faci pentru a asigura o tranzitie adecvata din containerul de transport pana la noua casuta a pestelui. Daca nu se face corespunzator, mutarea unui peste poate cauza ranirea sau traumatizarea acestuia, asa ca va trebui sa faci procesul cat mai usor si mai lipsit de stres posibil.

Condusul noaptea fara iluminatul stradal poate fi periculos, daca nu ai experienta.