Sport

Sportul se numara printre hobby-urile tale? Vrei sa il practici in mod corect? Citeste sfaturi utile si afla cum sa faci sport evitand accidentarile. Daca iti place cu adevarat ceea ce faci, incearca-ti abilitatile fizice practicand un sport de performanta!

Sciatica este termenul medical care caracterizeaza durerea care radiaza de-a lungul nervului sciatic, de la nivelul spatelui pana spre picior.

Ochelarii de schi sunt mai mult decat un accesoriu pentru sportivi pentru ca acestia protejeaza schiorii de razele ultraviolete.

Daca doriti sa invatati sa patinati pe gheata si sa va mentineti echilibrul fara sa cadeti prea des, trebuie sa va echipati corespunzator, sa alegeti niste patine de calitate si sa exersati foarte mult.

Daca respirati corect in timp ce alergati, veti  fi mai rapizisi veti evita crampele musculare.

Daca nu va place sa purtati ochelari speciali atunci cand mergeti la piscina, iata niste sfaturi despre cum puteti sta cu ochii deschisi sub apa:

Pluta pe spate este o modalitate ideala de a va relaxa in apa, fara a depune efort.

Alegerea unor ghete pentru fotbal este o provocare.

Desi unele biciclete sunt fabricate din titan, granit sau aluminiu, multe persoane le prefera pe cele fabricate din otel, insa bicicletele facute din acest metal, pot rugini.

„Fantanile de copaci” sunt niste goluri, formate in jurul bazei unui copac, ce este acoperit de multa zapada.

Undita pentru pecuitul la copca este foarte utila pentru a prinde pesti, pe timp de iarna.

Fie ca practicati un sport de iarna de placere, fie ca schiatul este mai mult decat un hobby, iata de ce trebuie sa tineti cont atunci cand va echipati de schi si mergeti pe partie:

Cheia succesului unui antrenament de alergare este sa incepeti incet si usor.

Dupa cum se zice, exista mai multe solutii pentru o problema.

Unul dintre cele mai importante lucruri atunci cand faceti snowboarding este echipamentul adecvat.

Vacantele la schi sunt distractive si reprezinta o modalitate minunata de a petrece timpul in familie.

Relaxarea şi reabilitarea reprezintă o parte esenţială a unei strategii eficiente de ȋmbunătăţire a recuperării după sport. 

Exista multe criterii de selectie, atunci cand doriti sa cumparati o pereche de pantaloni de schi, deoarece acestia trebuie sa va tina de cald, sa nu permita umezelii sa patrunda si sa va protejeze impotriva zgarieturilor.

O metoda economica si simpla de a va confectiona singuri sacii de box.

Sportul si activitatile fizice ar trebui sa fie distractive, dar neatentia poate duce la accidentari grave. Iata cateva principii simple, pe care daca le respectati, atunci cand sunteti in miscare, puteti evita multe tipuri de accidentari:

In stresul cotidian in care suntem prinsi cu totii, cine nu se viseaza oare stand singur pe malul unei ape cu undita in mana si savurand linistea naturii sau in barca cu prietenii depanand amintiri despre capturi impresionante?