IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Resetarea hardului unui Galaxy S4 implica revenirea telefonului la setarile din fabricatie si este utila atunci cand ecranul acestuia se blocheaza sau nu raspunde la comezi si implicit nu puteti sa resetati aparatul din optiunea reset din meniul de setari.

O data cu trecerea timpului, computerele si laptopurile functioneaza din ce in ce mai lent si se pot chiar bloca, datorita aglomerarii de informatii salvate sau din alte motive.

Daca incercati sa deschideti un fisier Word DOCX cu o versiune mai veche de Word, veti descoperi ca toate caracterele sunt amestecare si inlocuite, deoarece formatul DOCX a fost introdus in Word 2007 si nu poate fi citit in mod corespunzator de versiunile mai vechi de Word.

Pentru a proteja un laptop de virusi si de programe daunatoare este indicat sa faceti o scanare totala si sa creati copii de rezerva a fisierelor din acesta, dupa cum urmeaza:

Exista mai multe metode de accesare a unui computer, cu ajutorul unui iPhone. Iata 2 dintre acestea:

Desi pot parea complicate, capturile de ecran pe un MacBook sunt foarte usor de facut. Iata 5 metode prin care puteti face acest lucru:

3D Touch permite o navigare foarte rapida pe iPhone 6. Iata cum se foloseste aceasta optiune:

Soundcloud este o platforma sociala de pe care utilizatorii pot inregistra, incarca, descarca si da share la cantece, pentru a le da mai departe altor utilizatori.

Oricui i se poate intampla sa-si uite parola computerului si sa nu reuseasca sa-l acceseze. Iata cum puteti accesa computerul personal daca v-ati uitat parola:

Functia Image Preview este foarte utila atunci cand este vorba de fisierele grafice din Windows, deoarece permite utilizatorilor vizualizarea micilor imagini thumbnail a fisierelor si nu a icoanelor generice.

O foaie din Excel poate cuprinde mii de celulele. Pentru a pastra anumite randuri si coloane vizibile, in timp ce rulati pagina in jos sau intr-o parte, puteti bloca celulele.

Iata cum puteti crea copii de rezerva a pozelor din iPhone folosind aplicatia Google + :

Daca sunt folosite timp indelungat, computerele nu mai functioneaza la viteza de odinioara si pot aparea tot felul de probleme.

Daca vi s-a intamplat vreodata sa vi se sparga contul de e-mail sau de pe diferite retele de socializare, inseamna ca stiti cat de frustrant poate fi acest lucru.

Iata cum puteti sterge fisierele din computer direct, fara a le trimite in Recycle Bin, daca sunteti utilizatori Windows:

Durata de viata prelungita a bateriei unui dispozitiv electronic este foarte importanta, mai ales daca acesta este folosit in mod frecvent.

Se poate intampla de multe ori ca un iPhone sau un iPad sa se blocheze sau sa nu functioneze in parametri normali, caz in care este indicat sa il restartati sau sa il resetati, pentru a rezolva problema.

Daca observati ca fisierele si aplicatiile de pe iPad se acumuleaza, micsorand spatiul de stocare disponibil si viteza de operare, exista cativa pasi simpli prin care puteti administra spatiul de stocare, dupa cum urmeaza:

Exista mai multe motive pentru a dezactiva anumite parti ale ecranului unui iPad, iar acest lucru se pate realiza in trei moduri.

Minecraft permite transmiterea in direct a actiunilor, deoarece jucatorii vor sa arate altor persoane anumite detalii sau strategii de joc.