IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Petele mici de pe ecranul computerului sunt foarte enervante.

Cronologia Facebook reprezinta o pagina cu istoricul activitatilor de pe Facebook, fiind mai mult o autobiografie, decat o pagina cu noutati.

Selfie-urile sunt un mod distractiv, prin care oamenii dau dovada de incredere in sine si isi dezvaluie personalitatea si gusturile in materie de moda.

Aplicatia Siri este un asistent personal de voce, care ajuta utilizatorii sa opereze si sa navigheze pe iPhone, iPad sau iPod Touch.

In prezent, telefoanele cu sistem Android dispun de o serie de aplicatii.

Browserele telefoanelor cu sistem android pastreaza lista tutror site-urilor vizitate.

Euro (€) este moneda de schimb in tarile Uniunii Europene. Acest semn este utilizat pe computere in documente legate de bani.

Daca doriti sa faceti copii ale filmelor preferate, pentru a nu uza prea tare DVD-urile originale, tot ce trebuie sa faceti este sa le inscriptionari pe alte DVD-uri.

Tastaturile de laptop, mai ales marca Dell, sunt foarte greu de reparat, deoarece sunt integrate in sistemul de operare al laptopului si tastele sunt dificil de inlocuit, daca ies de la loc.

Crearea  tabelelor in PowerPoint reprezinta o actiune usor de realizat chiar si de catre utilizatorii cei mai neexperimentati.

Exista doua tipuri de fonturi ce pot fi adaugate in Microsoft Word.

O camera web instalata intr-un calculator poate avea diferite intrebuintari.

Folderul My Documents (documentele mele) reprezinta locatia prestabilita folosita de Word pentru a salva fisierele .doc .

Exista o serie de aplicatii legate de formatul PDF al documentelor.

Ecranul unui computer este format dintr-un set de „puncte”, precum fotografiile din ziar.

Daca va aflati la birou sau la scoala si nu aveti acces la BitTorrent, dar aveti nevoie sa descarcati un fisier de pe torrent, puteti face acest lucru prin intermediul Dropbox, dupa cum urmeaza:

Safari este un browser foarte cunoscut, creat intial pentru computerele Apple.

Daca ati ramas fara spatiu de stocare pe MacBook puteti folosi cu usurinta un card de extindere a memoriei (+128GB), care nu necesita unelte sau cunostinte de programare.

In era Internetului si a gadgeturilor, telefoanele cu android si tabletele sunt mult mai la indemana, decat computerele sau laptopurile.

Spyware sunt programe distructive, ce se autoinstaleazeaza, in mod invaziv, pe computer, fara acordul utilizatorului.