IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Daca vreodata vei dori sa imparti hard-disk-ul tau in mai multe parti, denumite partitii sau volume, acest articol te va indruma in acest sens.

Citeste pasii de mai jos si afla cum sa configurezi o adresa de email pe un smartphone HTC Droid Incredible.

Vrei ca Google sau Bing sa nu mai stie ce ai cautat pe internet? Atunci trebuie sa iti stergi istoricul cautarilor de pe internet.

Modul implicit al unui telefon cu sistem Android iti permite setarea unor sunete standard pentru alarma de dimineata.

ActiveX Controls este un factor important in experienta oferita de navigarea pe internet. Acesta administreaza rularea si functiile aplicatiilor atunci cand navighezi pe internet.

Acest articol te invata cum sa determini motivul pentru care un computer nu vrea porneasca. Daca exista o problema legata de hardware sau una referitoare la configurari.

Smartphone-ul a devenit un partener al vietii noastre, indiferent de sarcini, avand un rol important in activitatile zilnice.

Iata ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand doriti sa alegeti un antivirus sau un program de scanare a virusilor:

Exista mai multe motive pentru care ai nevoie de un cont de Gmail Business. Este eficient, sigur, usor de utilizat, accesibil, optiuni multiple, iti ofera 25 GB spatiu, si nu in ultimul rand, este gratuit!

Iata care sunt pasii multiplicarii unui DVD, cu ajutorul unui software corespunzator:

Folderele sunt un mod eficient de a organiza informatiile pe un computer, dar si pe un smartphone sau tableta. Acest articol te va ajuta sa creezi foldere pe iPad-ul tau, pentru a reduce numarul de ecrane pe care trebuie sa le navighezi pentru a gasi aplicatia sau informatia dorita.

Computerele conectate la Internet trebuie protejate impotriva virusilor obisnuiti, importiva spyware, malware si a virusilor de tip Troian.

CD ROM-urile computerelor nu necesita multa atentie, putand fuctiona timp indelungat cu depuneri de praf in interior, insa din cand in cand trebuie curatate.

Exista mai multe tipuri de servicii de hosting web pe Internet, despre care puteti afla mai multe detalii, accesand un motor de cautare.

Multe persoane evita sa comande produse online, de pe diverse siteuri cum ar fi eBay, deoarece exista o serie  de persoane rau intentionate, care vand produse contrafacute, la preturi foarte mici, pentru a pacali cumparatorii.

PowerPoint este un instrument eficient, care poate imbunatati prezentarile.

Outlook Express este un editor de posta electronica care apartine sistemului de operare Windows, insa este diferit de Microsoft Office Outlook.

Numarul utilizatorilor iTunes a crescut o data cu popularitatea iPod-urilor.

Laptopurile sunt din ce in ce mai populare, deoarece nu sunt doar portabile, ci au ajuns sa aiba aceeasi capacitate ca si computerele clasice.

Atunci cand ne cumparam un computer nou, ne asteptam ca acesta sa functioneze perfect, insa uneori nu este asa, deoarece exista anumite programe instalate fie de vanzator, fie de producator, care pot incetini procesul de functionare.