IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

3D Touch permite o navigare foarte rapida pe iPhone 6. Iata cum se foloseste aceasta optiune:

Soundcloud este o platforma sociala de pe care utilizatorii pot inregistra, incarca, descarca si da share la cantece, pentru a le da mai departe altor utilizatori.

Oricui i se poate intampla sa-si uite parola computerului si sa nu reuseasca sa-l acceseze. Iata cum puteti accesa computerul personal daca v-ati uitat parola:

Functia Image Preview este foarte utila atunci cand este vorba de fisierele grafice din Windows, deoarece permite utilizatorilor vizualizarea micilor imagini thumbnail a fisierelor si nu a icoanelor generice.

O foaie din Excel poate cuprinde mii de celulele. Pentru a pastra anumite randuri si coloane vizibile, in timp ce rulati pagina in jos sau intr-o parte, puteti bloca celulele.

Iata cum puteti crea copii de rezerva a pozelor din iPhone folosind aplicatia Google + :

Daca sunt folosite timp indelungat, computerele nu mai functioneaza la viteza de odinioara si pot aparea tot felul de probleme.

Daca vi s-a intamplat vreodata sa vi se sparga contul de e-mail sau de pe diferite retele de socializare, inseamna ca stiti cat de frustrant poate fi acest lucru.

Iata cum puteti sterge fisierele din computer direct, fara a le trimite in Recycle Bin, daca sunteti utilizatori Windows:

Durata de viata prelungita a bateriei unui dispozitiv electronic este foarte importanta, mai ales daca acesta este folosit in mod frecvent.

Se poate intampla de multe ori ca un iPhone sau un iPad sa se blocheze sau sa nu functioneze in parametri normali, caz in care este indicat sa il restartati sau sa il resetati, pentru a rezolva problema.

Daca observati ca fisierele si aplicatiile de pe iPad se acumuleaza, micsorand spatiul de stocare disponibil si viteza de operare, exista cativa pasi simpli prin care puteti administra spatiul de stocare, dupa cum urmeaza:

Exista mai multe motive pentru a dezactiva anumite parti ale ecranului unui iPad, iar acest lucru se pate realiza in trei moduri.

Minecraft permite transmiterea in direct a actiunilor, deoarece jucatorii vor sa arate altor persoane anumite detalii sau strategii de joc.

Daca va place sa accesati site-ul Youtube si sunteti pasionati de muzica si de clipuri video, cu siguranta v-a trecut o data prin minte sa va faceti un canal al vostru.

Google Chrome dispune de o gestionare a parolelor convenabila, prin care poate completa in mod automat formulare, daca doriti sa salvati anumite informatii.

Asemenea altor servicii de Internet, Google aduna informatii despre utilizatori, lucru care poate fi destul de deranjant.

Alegerea unui televizor poate fi destul de dificila, deoarece exista multe marci si tipuri. Iata care este diferenta dintre televizoarele cu plasma, LCD si LED HD:

Laptopurile confera mobilitatea necesara in activitatile de zi cu zi si in munca de la serviciu, insa datorita folosirii frecvente si indelungate a bateriei, capacitatea acesteia scade in timp, mai ales daca este expusa la temperaturi ridicate.

O adresa de Protocol de Internet, cunoscuta simplu ca adresa IP reprezinta un identificator numeric asociat unui dispozitiv (PC, laptop, telefonetc.) conectat la o retea.