IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Folderul My Documents (documentele mele) reprezinta locatia prestabilita folosita de Word pentru a salva fisierele .doc .

Exista o serie de aplicatii legate de formatul PDF al documentelor.

Ecranul unui computer este format dintr-un set de „puncte”, precum fotografiile din ziar.

Daca va aflati la birou sau la scoala si nu aveti acces la BitTorrent, dar aveti nevoie sa descarcati un fisier de pe torrent, puteti face acest lucru prin intermediul Dropbox, dupa cum urmeaza:

Safari este un browser foarte cunoscut, creat intial pentru computerele Apple.

Daca ati ramas fara spatiu de stocare pe MacBook puteti folosi cu usurinta un card de extindere a memoriei (+128GB), care nu necesita unelte sau cunostinte de programare.

In era Internetului si a gadgeturilor, telefoanele cu android si tabletele sunt mult mai la indemana, decat computerele sau laptopurile.

Spyware sunt programe distructive, ce se autoinstaleazeaza, in mod invaziv, pe computer, fara acordul utilizatorului.

Toate aplicatiile dintr-un iPhone se afla pe ecranul de start al telefonului, ele fiind astfel mai usor de accesat.

Exista programe care ruleaza automat in momentul deschiderii computerului, cum ar fi MNS Messenger, programele antivirus, software-urile de monitorizare a vremii, etc.

Nivelul scazut al tusului dintr-o imprimanta face ca imaginile imprimate sa fie sterse.

In prezent exista o serie de retele de telefonie mobila, aflate intr-o competitie acerba, pentru a atrage cat mai mult clienti.

Pastrarea unor conturi de utilizator separate in Windows va permite sa aveti indentitati, preferinte si fisiere de sistem separate, pentru fiecare utilizator al computerului.

Ascunderea folderelor sau a fisierelor permite securizarea computerului si crearea de spatiu in plus in browserul fisierelor.

Daca aveti multe poze in computer poate fi destul de greu sa le tineti evidenta, mai ales daca aveti dubluri.

Nu exista niciun program antivirus 100% sigur, singura solutie de a evita virusarea computerul fiind aceea de a nu va conecta deloc la internet, lucru imposibil de realizat in zilele noastre.

Daca aveti anumite lucruri in telefonul Samsung Galaxy S3 pe care doriti sa le salvati si sa le trimiteti prietenilor atunci un screenshot (poza de ecran) este solutia ideala.

Setarea unei parole pe un computer cu sistem de operare Windows reprezinta un procedeu rapid si usor, care permite securizarea sporita a fisierelor din acel computer.

Daca vi se intampla sa postati o poza pe Facebook si aceasta este orientata gresit, puteti sa o stergeti si sa o postati din nou, insa acest lucru atrage dupa sine stergerea comentariilor si a like-urilor.

Aplicatiile implicite de pe iPhone, cum ar fi Calendar, Notes si Mail, precum si aplicatiile compatibile cu setarile de accesibilitate ale Apple, pot folosi fonturi mai mari, daca este nevoie.