IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Uber este o companie americana, care ofera la nivel global mai multe tipuri de servicii.

Stergerea periodica a istoricului de navigare este o masura de securitate indicata si absolut necesara, mai ales daca nu doriti ca altcineva sa vada ce site-uri ati accesat.

Iata 6 metode prin care puteti transfera poze de pe iPhone pe un Mac:

Exista mai multe modalitati de a sterge muzica de pe iPhone, daca doriti sa va eliberati niste spatiu din memorie, dupa cum urmeaza:

Daca doriti sa redati ecranul MacBook-ului pe TV, aveti nevoie de un adaptor pentru display sau de Apple TV si AirPlay Mirroring.

Iata 11 optiuni care nici nu banuiati ca exista intr-un Mac, ce va pot ajuta sa faceti anumite lucruri mai repede si mai usor:

Iata care sunt comenzile prin care puteti face diferite tipuri de screenshoturi (capturi de ecran) pe un Macbook:

Puteti transfera fisiere de pe un computer pe altul via e-mail, copiindu-le pe un stick USB sau inscriptionandu-le pe un DVD, insa cel mai usor mod de a transfera fisiere intre doua computere Mac, este prin optiunea AirDrop, dupa cum urmeaza:

Iata ce trebuie sa faceti daca doriti sa dati un nume unui MacBook nou achizitionat sau v-ati plictisit de numele vechiului laptop si doriti sa-l schimbati:

Daca o baterie de laptop MacBook este folosita un timp indelungat, procesorul acesteia poate intampina dificultati in detectarea procentului de incarcare a bateriei.

Laptopurile MackBook Air pot fi conectate la diferite minitoare, care nu trebuie sa fie neaparat marca Apple, pentru a viziona filme sau in alte scopuri.

Optiunea Pin Tab va ajuta sa tineti la indemana paginile web des accesate in Google Chrome, deschizandu-le in mod automat atunci cand accesati browserul.

In zilele noastre majoritatea oamenilor petrec foarte mult timp in fata calculatorului. 

Stergerea unei pagini de Facebook nu este un lucru complicat, insa este bine de stiut ca o data stearsa, o astfel de pagina nu mai poate fi reactivata.

Petele mici de pe ecranul computerului sunt foarte enervante.

Cronologia Facebook reprezinta o pagina cu istoricul activitatilor de pe Facebook, fiind mai mult o autobiografie, decat o pagina cu noutati.

Selfie-urile sunt un mod distractiv, prin care oamenii dau dovada de incredere in sine si isi dezvaluie personalitatea si gusturile in materie de moda.

Aplicatia Siri este un asistent personal de voce, care ajuta utilizatorii sa opereze si sa navigheze pe iPhone, iPad sau iPod Touch.

In prezent, telefoanele cu sistem Android dispun de o serie de aplicatii.

Browserele telefoanelor cu sistem android pastreaza lista tutror site-urilor vizitate.