IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Setarea unei parole pe un computer cu sistem de operare Windows reprezinta un procedeu rapid si usor, care permite securizarea sporita a fisierelor din acel computer.

Daca vi se intampla sa postati o poza pe Facebook si aceasta este orientata gresit, puteti sa o stergeti si sa o postati din nou, insa acest lucru atrage dupa sine stergerea comentariilor si a like-urilor.

Aplicatiile implicite de pe iPhone, cum ar fi Calendar, Notes si Mail, precum si aplicatiile compatibile cu setarile de accesibilitate ale Apple, pot folosi fonturi mai mari, daca este nevoie.

Daca ati incercat deja sa descarcati iOS 8, probabil ca stiti ca acest lucru necesita un spatiu liber destul de mare. Sistemul de operare in sine nu ocupa mult spatiu de stocare pe iPhone sau iPad, insa necesita pana la 5.7 GB pentru ca descarcarea sa poate fi finalizata.

Retelele de internet wireless au devenit din ce in ce mai populare, in ultimii ani.

LinkedIn este cea mai mare si mai raspandita retea de socializare din domeniul profesional. Afla cum iti creezi cont!

LinkedIn este o retea de socializare ce creeaza legaturi virtuale in mediul afacerilor, intre colaboratori.

Cum pot fi create copii de rezerva a informatiilor de pe un telefon cu Android?

Retelele de internet wireless sunt extrem de utile, insa lasate neparolate atrag dupa sine o serie de virusi si pot fi piratate de catre vecini.

Instagram este o retea de socializare prin care puteti sa va impartasiti pozele cu prietenii, fiind creata special pentru telefoanele mobile.

Poate ca iPad-ul tau nu este conectat tot timpul la Internet si probabil te gandesti ca nu ai nimic de facut fara acesta, mai ales cand incerci sa iti dezvolti productivitatea online.

Sa setezi un cod de acces pe iPad este primul pas in a-ti proteja datele, cum ar fi conturile de e-mail si contactele.

Transferul contactelor intre iPhone-uri este foarte usor de efectuat, dand un simplu share contactului pe care doriti sa-l transferati, dupa cum urmeaza:

Acest articol iti prezinta pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru instalarea sitemului de operare Windows 7 si este destinat in mod special incepatorilor, dar nu numai.

Memoria RAM sau Random-access memory, este un dispozitiv folosit de calculatoare pentru stocarea datelor.

Chiar daca nu ai la indemana codurile necesare pentru programarea unei telecomenzi universale RCA, poti face acest lucru si manual.

Daca te-ai decis in sfarsit sa-ti instalezi acasa un router wireless, nu te ingrijora, procesul de conectare nu este deloc complicat. Trebuie doar sa stii ce ai de facut.

Daca vreodata vei dori sa imparti hard-disk-ul tau in mai multe parti, denumite partitii sau volume, acest articol te va indruma in acest sens.

Citeste pasii de mai jos si afla cum sa configurezi o adresa de email pe un smartphone HTC Droid Incredible.

Vrei ca Google sau Bing sa nu mai stie ce ai cautat pe internet? Atunci trebuie sa iti stergi istoricul cautarilor de pe internet.