Aperitive / Garnituri

Atunci cand esti pe fuga, o mica gustare, un aperitiv sau un sandwich este varianta ideala. Incearca antreuri rapide si sofisticate, in functie de timp, de dispozitie si de indemanare in arta gastronomica!

O alternativa mult mai sanatoasa a branzei topite din comert este branza de vaci topita in casa.

O reteta gustoasa pentru pranz sau cina este budinca de ciuperci cu franzela.

Galustele de faina cu branza preparate la cuptor se asociaza cu sos alb.

Daca ai testat in propria bucatarie budinca de paine si ti-a placut,  incearca si sufleul de paine.

Budinca de parmezan este un antreu cald foarte gustos.

Omleta sufleu este un aperitiv cald rapid si consistent, ideal pentru micul dejun si chiar pentru cina.

Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat.

Omleta este un aperitiv la minut care se poate prepara si cu fructe. Daca iti surade ideea, incearca o omleta cu mere, cu visine sau cu alta fructa de sezon.

O reteta la minut este cascavalul pane.

Omleta cu dulceata este un aperitiv dulce, ideal pentru micul dejun.

O reteta de primavara usor de obtinut este sufleul de stevie. Aceste se prepara similar cu budinca de stevie.

Inainte de a pregati cascavalul la capac, se pregatesc atatea farfurii mici, rezistente la foc, dupa numarul persoanelor.

Crochetele de cascaval sunt un aperitiv la fel de gustos ca si buletele de cascaval.

Din gris se pot prepara si chiftele de gris care merg servite simple, ca aperitiv.

Aceasta reteta are la baza sosul alb ca orice tip de sufleu clasic la care se adauga spanac si branza.

Aceasta reteta se obtine din piureu de spanac si foi de clatite.

Un aperitiv ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sau ca gustare la pachet (la scoala, la serviciu) sunt crochetele de gris.

O budinca picanta de spanac va fi un adevarat rasfat pentru papilele tale gustative.

Pentru aceasta reteta de pilaf, orezul este inlocuit cu gris.

Cartofii copti se asezoneaza cu unt sau margarina, in functie de preferinte.