Aperitive / Garnituri

Atunci cand esti pe fuga, o mica gustare, un aperitiv sau un sandwich este varianta ideala. Incearca antreuri rapide si sofisticate, in functie de timp, de dispozitie si de indemanare in arta gastronomica!

Budinca de parmezan este un antreu cald foarte gustos.

Omleta sufleu este un aperitiv cald rapid si consistent, ideal pentru micul dejun si chiar pentru cina.

Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat.

Omleta este un aperitiv la minut care se poate prepara si cu fructe. Daca iti surade ideea, incearca o omleta cu mere, cu visine sau cu alta fructa de sezon.

O reteta la minut este cascavalul pane.

Omleta cu dulceata este un aperitiv dulce, ideal pentru micul dejun.

O reteta de primavara usor de obtinut este sufleul de stevie. Aceste se prepara similar cu budinca de stevie.

Inainte de a pregati cascavalul la capac, se pregatesc atatea farfurii mici, rezistente la foc, dupa numarul persoanelor.

Crochetele de cascaval sunt un aperitiv la fel de gustos ca si buletele de cascaval.

Din gris se pot prepara si chiftele de gris care merg servite simple, ca aperitiv.

Aceasta reteta are la baza sosul alb ca orice tip de sufleu clasic la care se adauga spanac si branza.

Aceasta reteta se obtine din piureu de spanac si foi de clatite.

Un aperitiv ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sau ca gustare la pachet (la scoala, la serviciu) sunt crochetele de gris.

O budinca picanta de spanac va fi un adevarat rasfat pentru papilele tale gustative.

Pentru aceasta reteta de pilaf, orezul este inlocuit cu gris.

Cartofii copti se asezoneaza cu unt sau margarina, in functie de preferinte.

O reteta de friganele cu aluat dospit este la fel de buna ca cea obtinuta din aluat de clatite.

Friganelele se prepara dintr-un aluat asemanator cu al clatitelor care este ceva mai gros.

Ingrediente:

Fiert sau la cuptor, spanacul constituie o importanta sursa de fier de care trebuie sa te folosesti.

Friganelele clasice de paine sunt foarte bune daca stii sa le prepari fara sa ia prea mult ulei.