Aperitive / Garnituri

Atunci cand esti pe fuga, o mica gustare, un aperitiv sau un sandwich este varianta ideala. Incearca antreuri rapide si sofisticate, in functie de timp, de dispozitie si de indemanare in arta gastronomica!

Aluatul de unt este ca si aluatul frantuzesc un produs de patiserie fraged, folosit la prepararea aperitivelor sarate, cum este pizza sau la obtinerea diferitelor preparate dulci.

Aluatul de taitei de casa este mai bun si mai sanatos decat cel din comert.

Daca ai preparat pana acum legume in stil grecesc, incearca si o reteta cu vinete portugheze.

Aceasta reteta poate fi preparata pe tot parcursul anului deoarece in lipsa la mazare pastai se poate folosi mazarea conservata.

Aceasta reteta se prepara la fel de repede ca si dovleceii pane.

Pentru vinetele prajite se prepara un aluat de clatite.

Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne.

O reteta aperitiv gustoasa si consistenta are la baza dovleceii cu branza si smantana

Pentru aceasta reteta se aleg vinete mijlocii care see coc la fel ca pentru salata.

O reteta aperitiv buna de testat in sezonul rece sunt clatitele umplute cu varza.

Dovleceii se consuma in special vara cand sunt proaspeti in diferite combinatii.

Aceasta reteta de vara este un aperitiv cald delicios, perfect pentru orice masa din zi.

Pentru aceasta reteta de vara, se folosesc rosii rotunde si sanatoase, care pot fi umplute.

Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles.

Dovleceii pane sunt foarte buni si se prepara usor in doar cateva minute.

Pentru ca este sezonul verzei, va propunem o reteta cu varza dulce.

Daca sufleul de varza ti-a fost pe plac, incearca si un sufleu apetisant de conopida.

O reteta aperitiv cu legume sunt rosiile umplute cu ciuperci.

Daca vrei sa inlocuiesti carnea de chiftele cu o leguma dulce, poti prepara aceste antreuri calde cu dovlecei.

O reteta de sezon foarte apreciata de gurmanzi este fasolea boabe cu slanina.

Fasolea uscata se poate pregati cu ciolan afumat, dar si cu alt tip de carne, cum ar fi slanina.